There's no feeling like the one to drink a beer in the sun

Sitter hos Robin nu, slutade skolan för typ två timmar sen. Helgen håller på att planeras för fullt och jag är peppad.
Jag älskar vädret, har till och med hunnit få lite färg, vilket är ovanligt för mig. PÅ en liten stund ska jag hem och hämta lite saker och sådär. Ikväll ska vi dricka nån öl och gå ut på krogen, de har tagit fram uteserveringen på kalles så det känns bra.

Imorgon är det dags för brännboll och fetfest för att fira ciababy.
Livet fortsätter att vara underbart.

Jag sörjer de jag sårat men ångrar ingenting

Igår fyllde min älskade Cia år så vi satt först i solen utanför Emanuel och åt kladdkakemuffins som jag bakat, senare på kvällen så for vi till Johan på sjungande. Där fikade vi ännu mer och så var vi ute och körde flygplan! Helt underbart roligt. Det bästa var ändå att Ciababy körde in i sig själv, hahahah.
Äsch, nu ska jag dra mig mot skolan, känner inte peppen.
Puss!

God damn right it's a beautiful day Uh-huh

Jag har en sjukt bra vecka, så jag lägger inte ner särskilt mycket tid här som ni kanske märker. Jag är nöjd med livet just nu. Har spenderat den sista stunden med att diska och städa här hos pojkarna, och nu står dom och lagar middag åt oss. Kvällen ska spenderas med Robin och en massa mys. Han har lovat mig att han itne ska spela ikväll så jag är glad.
Puss på världen.

Smutsbulle

And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though



Senare när berusningen har lagt sig

Sitter hos min man nu, funderar på om jag orkar dra mig till coop för att köpa mig något att äta, det var snart ett dygn sen jag åt, och det jag åt sist har jag spytt upp. Valborgs spårade till tusen kan jag erkänna. Vi hamnade hos Robins mamma och hon bjöd på massa vin, efter att jag redan hade druckit en halv vinare och 5 öl. Hur det slutade kan ni nog tänka er själva.
Tack till Robin och Susanne för all hjälp igår. Förlåt för att det spårade så mycket. Tack för taxin hem också.

Nä, nu ska jag gå och pilla lite på alla blåmärken och sen gå till coop :)

RSS 2.0