Jag borde nog lära mig att använda hjärnan någon gång.

Kom på alldeles nyss att imorgon är det inlämning på ped. ledarskap. KUKEN. Det här kommer att gå illa eftersom man ska intervjua en ledare av något slag, vilket jag inte har gjort. Och visst, jag skulle säkert kunna fixa det på något sätt nu, men då har jag ju självklart lämnat frågorna på skolan. Det här kommer att sluta med att jag får hitta på allt, igen. Tusan. Och jag kan inte strunta i det heller då jag har en känsla av att mitt betyg i kursen inte är sådär jättebra.
Nu har jag gnällt klart och ska försöka lösa helvetet på något sätt.

"How I Dearly Wish I Was Not Here"

Idag är inte en bra dag.


Vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra?

Torsdagen och fredagen var väl inte de roligaste dagarna hittills. 
Kroppen bröt ihop då jag och Cia var hos Johan och tog det lugnt i torsdags. Jag höll på att somna, men det byttes ut mot ett sjujävla illamående, vilket tillslut blev kallsvettningar, skakningar i hela kroppen, problem med att andas och snurrighet.
Brooks (som är en ängel) kom och skulle skjutsa hem mig men det slutade med akuten istället. Där blev jag stucken alldeles för många gånger (tack cia för att du höll mig i handen), doktorn tog på mina fötter, jag fick dropp och jag blev uppkopplad till en massa maskiner. Det hela slutade iaf med att jag fick ligga på akuten hela natten och på nån avdelning större delen av dagen. Alla som skulle in till mig skulle ha munskydd och nån himla plasttjosan på kläderna.

Men jag kan säga att jag har världens bästa vänner som ställer upp på mig såhär. Vänner som:
Sitter på akuten hela natten
Kör iväg och köper mat till mig
Far hem och hämtar böcker till mig och sen stannar någon timme extra
Håller mig i handen och skämtar med mig då jag grinar över att bli stucken


Då jag kom hem igår blev det datorn en liten stund, middag och sen läsa. Efter det somnade jag klockan 7 och har sovit av och till tills nu. Min förkylning som i torsdags kändes försvunnen har nu kommit tillbaka ordentligt, fail.
Nu i eftermiddag ska jag ringa till lassarettet och få veta ifall det är svinis eller något annat helvete jag har dragit på mig.

Snälla förklara

Ante har somnat ifrån mig så jag försöker undehålla mig på annat sätt, funderar på att hitta en film eller något som jag kan somna till. Tror att jag skulle behöva en lång sömn ikväll, men är pigg som en mört.

På ett sätt är jag glad över att vara hemma igen, det är alltid skönt att komma hem. Men det var sjukt najs att se något annat än skell ett tag. Det värsta med att komma hem var nog att se att det är ju fasiken vitt överallt, inte okej!

Men nej, nu ska jag ta mitt godis och krypa ner under täcket med min sovande vän. Ha det bäst alla, puss!

Man är bara människa

Imorgon kommer jag hem igen, har lite blandade känslor inför det kan jag ju säga. Iaf så har jag faktiskt lyckats köpa mig ett par byxor så jag är rätt nöjd.
Nu bär det nog av mot sängen så jag orkar ta mig upp imorgon.
Känner mig rätt great idag trots allt. Puss!

Förresten så har jag lärt mig dricka rött vin under helgen också, inte helt fel!

Kuken

Förbannad, stressad och jävlig.
Jag orkar inte.

Och genomskinlig grå blir jag

Jag har just nu panik över att vara utan mobiltelefon. Min kära syster skulle leta fram en av sina gamla åt mig så att jag skulle ha någon slags telefon iaf, men självklart far hon bort utan att göra det. Jag blir knäpp då jag inte går att nå. Jag är inte peppad någonstans just nu. Vill helst plantera mig i din säng med en bra film och ett glas saft. Då kanske jag skulle kunna lugna ner mig en bit i alla fall.

Jag failar.

RSS 2.0