Jag kan inte sluta lyssna på låten...

Jag vill så gärna bara spy ut alla mina tankar och känslor här, men än en gång stoppar jag mig själv.
Kanske lika bra.

Utklädnaden inför imorgon är iaf klar, Cia var nytänkande (eller blir det tvärtom brudjävel? ;P) Jag tror att det kommer att bli tokbra.

Nej nu ska jag ta min överfulla skalle och dra mig mot sängen så att jag är fit for fight imorgon.





...Och det får mig att sakna dig.


Don't let us get old

Sitter hos Emanuel, har just ätit och sett sailor moon :D Nu lyssnar vi på bra musik och cia är i badrummet och leker på.
Livet är hyffsat great trots att humöret inte ens nästan är på topp. Har just märkt att skellefteå är ungefär sämst i hela världen. Jag, cia och emanuel har sprungit runt på hela solbacken och typ halva staden och det finns inga halloweengrejer någonstans. Tillslut hittade vi iaf litegrann av det vi skulle ha på partaj, men det är inte okej att det finns så himlades lite. Skärpning skell!

Imorgon blir det halloween myspys/parteyyyyy här hos emanuel, med pynt och utklädning och hela köret så det blir nog najs. Det enda problemet är att vi fortfarande inte har kommit på vad vi ska klä ut oss till, inte helt lyckat men det ordnar sig nog.

Menmen, nu ska jag ge mig. Kan inte tänka mig att någon orkar lyssna ändå.

Jag vill umgås med dig, vet du det?

Himlen lär inte hålla det emot dig baby

Fick ett mindre roligt uppvaknande imorse då antes mamma ringer och berättar att hon är här på en halvtimme och att det ska vara städat då. Det var bara att hoppa upp ur sängen och börja städa. Då vi är praktiskt taget klara så ringer hon och berättar att hon kommer två timmar senare istället. Jag vet inte om jag kan bli mycket gladare. Aja, nu kommer hon strax och jag ska väl försöka dölja min rädsla.

Cia, om du ser det här så kan du väl höra av dig, jag saknar dig massvis!

Jag trivdes bättre i dina ögon

Jag älskar då någon ringer och väcker en och undrar när de kan komma och hämta en. Kan det bli bättre?
Dagen/kvällen består alltså av att jag och sandra strax ska iväg för att handla mat osv, sen far vi hem till henne för att laga maten (fläskfile i vitlöksås och kroketter till, MUMS). Där vid halv 6 tiden kommer Christoffer hem från jobbet och Ante är förhoppningsvis klar med allt som ska göras så då blir det äta och sen filmkväll. Myspys dag på högnivå.

Dock så saknar jag min brudjävel enormt mycket. Det blir sjukt konstigt att inte umgås varje dag.

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir

3 öl och det slutade med att jag somnade på golvet i mitt rum då jag försökte hämta energi för att ta mig upp för trappen (haha pappa väckte mig vid 20 i 6 imorse och tyckte att jag skulle flytta mig till sängen). 3 öl och jag var tvungen att ringa till Cia för att se till att jag inte skulle somna gående på vägen hem.  Någonting blev väldigt konstigt för sådär onykter var det längesen jag var och jag brukar dricka mer än tre.
Aja, jag hade väldigt trevligt hela dagen igår trots att jag önskar att jag hade lite mer självdisiplin ibland.
Nu ska jag göra mig lite mat, klä på mig och lite andra smågrejer och sen åker jag till ante för att umgås hela kvällen. Puss!


Hårdbrömackor och kortspel, det är vad jag vill ha

Lyckades somna igårkväll ändå, satt ute i en timma i regnet och bara funderade och sen då jag kom hem så var det lätt iaf.
Nu är veckan på radion klar, tvinspelningen gick väl sådär, men jag vet inte om det är självkritiken som sätter in eller om det faktiskt vart halvdåligt. Aja, jag ser väl då det är klippt och klart. Hann även läsa in en reklam som gick rätt bra tror jag.

Äsch, nu ska jag krypa tillbaka ner under täcket och värma mig. Kanske vara lite jobbig mot ante också, vem vet.
Puss på alla!

jag tvivlar än en gång

Allt kan ju bara dra idag. Jag orkar inte vara hemma, men jag vet inte vars annars jag skulle vilja vara heller. Det blir kanske en långpromenad med mig själv för att försöka lugna skallen.
Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra av mig själv, klarar inte av mitt eget sällskap, har inte gjort det de senaste veckorna. Jag misslyckas med allt just nu och jag orkar inte göra något åt det.


I’m sticking by you until the end

Kommer hem från en underbar kväll och möts av något av det finaste någon har skrivit om mig. Mitt liv är tamigfan underbart, och det är ni som gör det!


i sköra trådar hängandes löst

Blir att se American History X med Ante ikväll, rätt så bäst!
Kanske hinner tvärträffa Cia innan också, vilket inte skulle vara helt fel alls. Blir det Cia så hinner jag också träffa Emanuel en stund, så det skulle ju inte göra saken sämre precis. Men vi får väl se.


Inte den vackraste bilden, men jag gillar den :D


We all got our ups and downs


Från en lyckligare dag.

Förlåt, men jag orkar inte lägga mig själv åt sidan för din skull just nu. Jag har just och precis så mycket ork att jag tar mig upp ur sängen och klarar av att ta på mig leendet under dagen. Jag orkar inte stuva om i mina planer för att lägga tid och pengar på dig, då jag vet att jag efteråt endast kommer att ha mindre ork, känna mig mer tyngd. Jag är kanske inte världens bästa vän, men det har jag aldrig sagt, det är du som har satt mig alldeles för jävla högt. Jag ber i alla fall om ursäkt för att jag inte kan ge dig så mycket som du vill ha, kanske till och med behöver. Förlåt.

Jag längtar tills helgen i massor, då en kväll ska spenderas med min myskvinna (vad som händer osv är oviktigt, så länge hon är där.) och den andra kvällen ska spenderas med en person som lyckas ge mig energi och glädje då jag är på bristningsgränsen. Helgen kan inte komma fort nog alltså. Och efter helgen så är det lov också, jag längtar så fruktansvärt mycket.

Men trots allt så är den här veckan rätt underbar då jag är på radion hela tiden, men mina bästiga gubbar. Det hade dock varit tusen gånger bättre om jag hade haft ordentligt med energi. Men, hade det varit skola så hade det förmodligen varit en sjukvecka, radion orkar jag iaf gå till och jobba på.

Men nu snurrar det för mycket jobbigheter runt i mitt huvud så nu ger jag upp för kvällen (Blev just skrämd till gråt av min dörrjävel)


Var det du eller jag som svek först, vem kan man lägga skulden på?

Well I want a better place or just a better way to fall

Jag är sämst. Men jag känner mig själv nog bra för att veta att om jag hade gått dit och inte klarat provet så hade jag mått så fruktansvärt dåligt. Då är jag hellre sämst genom att inte gå dit alls.
Fan vad jag kommer att få skit för det här.



There is a war in all the heads and there’s a
war in mine as well


I won't cross these streets until you hold my hand

Jag försökte, men det gick inte. Godnatt.



Iaf, tack brudjävel för helgen!




(Jag får inte ut dig ur skallen)


Och kylan kommer inte åt oss här

Den här helgen har varit great! Jag har umgåtts med min myskvinna och bara haft trevligt med lite olika folk, mycket film, musik och godsaker. Hela helgen har även gått utan en droppe alkohol och det känns bra. Såna här helger behövs, jag behöver att bara slappna av och mysa ibland, inte stressa så mycket.

Imorgon börjar praktikveckan, dock så har jag pedagogiskt ledarskap måndag och tisdagmorgon. Tisdag så är det prov också, som jag inte ens har börjat titta igenom, men det ordnar sig nog.
Det ska bli trevligt att vara på radion i en vecka i alla fall, jag saknar mina gubbar.

Äsch, nu ska jag gå till tvn och vänta på att Cia ska diska klart (det är så det ska vara, hon slavar och jag slappar!)

Puss på alla!

Spruta, prov, städa osv osv

Helvetesdagen är igång, hoppas att jag klarar mig igenom fanskapet.


när vi satt o deppa, flög dörren plötsligt upp och Birgit ranglade in

Jag är sjukt jävla trött, men vad gör man inte för sin baby? Med det menar jag: Sängen kändes som ett bra alternativ, men jag och Cia ska till Emanuel en stund.

Imorgon har vi prov och jag är verkligen sämst i världen på att plugga, (HAHAHAHAHA skrev nyss lycka mig önska till!! Sängen kanske vore ett smart drag ändå xD) önska mig lycka till :)

Nej, nu ska jag läsa igenom samhällsen en gång så att jag åtminstone kan nått då vi förhör varandra, ha det bäst alla. Puss!



Haha Cia förresten, du får tänka att rubriken är något som passar till dagen, en viss låt kanske. Du vet vilken jag menar och även varför den inte blir rubrik :D

Det är dags igen att ta på mig min mask

Jag vill verkligen inte gå någonstans imorgon heller, men det blir att tvinga mig själv. För imorgon ska jag visst på ett till jävla möte plus att jag egentligen inte vill missa mer skola.

Men jag vill inte lämna huset, helst inte ens rummet. Enda saken som faktiskt känns lockande är en bra film, ett varmt täcke och en mysig människa. Bra film och varmt täcke har jag ju här, resten får jag väl försöka fixa under veckan.

Blogg.se är segast i världen som vanligt så det blir inte bilder från helgen idag.

 

Förresten, det är typ dubbelt så många som läser nu. Lust att berätta vilka ni är?


Skit i allting som är tråkigt

Orkar inte skriva om helgen eller visa bilder ikväll. Men nästan allt har kännts party hela tiden.



Såhär party har jag iaf varit mest hela tiden. Ordentlig uppdatering kommer nog imorgon, puss!

Bring it on!

Nu är det snart dags för partyyyytime! :D


And let me waste your time

Jag hatar hur du får mig att känna mig, jag hatar att du tar fram det värsta hos mig, jag hatar att du får mig att bete mig som en barnunge, att du får mig att skrika och gråta. Jag hatar verkligen att du hånar mig för det.
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, så fruktansvärt jävla mycket.

Åh, vad det känns bra inuti!

Jag är sjukt trött idag, eller jag har varit det de senaste dagarna, och det känns ju lite tråkigt men det är bara att bita ihop. Helgen börjar fixa sig också och jag känner faktiskt peppen, eller lite i alla fall.
Efter skolan idag ska jag träffa Albin så det ska bli trevligt, min lillbulle är bra.

Äsch, nu ska jag fixa annat och kika vad Jens Blond ska göra. Puss!

Rätt så himla bra faktiskt!

För första gången ska jag faktiskt delta i en såndär himla tävling där man ska länka till något för att kunna vinna. I vanliga fall är jag aldrig med i sånt här, tycker bara att det är dumt osv, men den här gången kan man vinna kläder från www.kandeeshop.se och då kändes det faktiskt värt det då jag avgudar brudens kläder. Har följt bloggen i ett halvår kanske och jag förvånas hela tiden över hur jävla duktig hon är på att rita. Att då ha bilderna på kläder vore ju inte helt fel.

Iaf, här är några av tröjorna som finns på shopen :)

 

 




Fråga nummer två, är det här för tungt för dig?

Ikväll har jag fått både kärlek och bekräftelse, men det räcker inte. Det räcker inte.
På ett sätt är jag sjukt glad och jävligt party och peppad. Men sen ser jag mig själv och allt blir fel. Är det hösten som tar på mig som det brukar göra eller är det något som är fel? Jag förstår inte mig själv, inte alls. Ingenting räcker, jag kan få all bekräftelse i världen och ingenting räcker för att jag ska kunna se på mig själv med kärlek. Jag vill bara kunna se mig själv i spegeln och slippa undra hur någon i hela världen kan tycka om mig.


Äsch, trots allt så har jag haft en underbar kväll med massa skratt, kramar, öl och trevligheter.


Turn the ugly light of god

Handlade för 5,50 på apoteket idag, jag älskar högkostnadskyddet!

Ge mej en öl så ska du se jag vaknar till

Nu bär det av först till apoteket och sen till kåge för att först umgås med albin och sen party!
Ha en bra lördagskväll alla!



Gårkvällens hip-hop lekar :D

Gonna bring me out alive

Väldigt mysig men samtidigt väldigt konstig kväll. Har fått mig ett par funderare under dagen, hade kanske inte behövt mer att tänka på men så kan det gå.
Iaf så har jag varit hos Sayed med Cia och folk, vi har rökt vattenpipa, druckit nån folkis, lyssnat på musik och haft det allmänt bra. Lite tjafs och jobbigheter också, men sånt händer, det får man stå ut med.

Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till dig just nu, hela grejen känns bara fel i alla fall. Men jag får väl hoppas att det är jag som överanalyserar och överreagerar, så brukar det väl vara.

Ursäkta deppigheten och gnället på sista tiden, jag antar att det börjar vara dags att ta tag i mig själv nu.

Och till min bästaste, jag älskar dig. Jag behövde verkligen din kärlek ikväll, tack.



Fredagslycka!

Det är såhär det måste kännas när... man tuggar på en manet..

tyck synd om mig, jag märkte nyss att jag känner av bedövningen enda upp till örat och vi ska snart äta lunch.

Idag är jag gnällig, men livet känns i alla fall lite bättre. Nu ska jag tvinga Cia att ge mig kärlek, sen får jag hoppas att det blir något av den här kvällen/helgen. Puss!

Förresten, jag och Cia ska äta på subway till middag, det känns ruskigt gott!


Tell all I am ok

Sitter på skolan nu med en käft som är så bedövad att det tillochmed syns. Inte så roligt.
Jag börjar inte förrän 10.10, men det känns ovärt att fara hem. Inte så roligt.
Fortfarande ledsen efter igår. Inte så roligt.

Men trots allt är det fredag, helg, vi har bara en lektion idag, jag har pengar, världens bästa lärare som faktiskt bryr sig, började simningen igår, fick tårta igår, fyller år på en vecka och behöver inte gå till tandläkaren på typ ett år. Det är roligt i alla fall.

Och att jag är lika vilsen

Allting som jag oroat mig över på sista tiden har gått och hänt, så jag kan väl inte säga att jag är riktigt på topp. Helst skulle jag bara vilja stanna i sängen ett par veckor och samla ork att ta mig an världen igen.
Dagens nyheter tog verkligen musten ur mig, jag vill inte!

RSS 2.0