När stora drömmar trängs med saknaden

Midsommar idag då. Jag och Robin ska till hans mamma och bara ta det lugnt, vilket känns riktigt bra. Jag har inte orken att fara ut och supa skallen av mig och Robin börjar jobba kl 7 imorgonbitti, så det blir mys istället.

Den här veckan har verkligen varit sjukt upp-och-ner.
Veckan började med att jag fick veta att jag kanske skulle få jobb, tisdag fick jag veta att jag hade fått det, jag fick även veta att jag skulle börja samma kväll. Helt underbart! Jag ska jobba inom handikappsomsorgen och jag är astaggad.
Onsdag åkte jag till Finnträsk för att sova där en natt innan begravningen som då var igår. Det blev en väldigt vacker cermoni men så klart så var det en väldigt jobbig dag med mycket tårar. Jag kom hem till Robin på eftermiddagen så vi drog till coop och köpte en massa gottis och körde på myskväll.

Så idag känner jag mig helt slut i skallen, det har varit för mycket känslokrockar så det ska bli skönt att bara fara till Susanne och slappna av ikväll.

Ha en bra midsommar babys, och ta inte död på er själva nu :)

Jag hoppas det ser ut som att jag vet fast jag har faktiskt ingen aning

Har återigen kommit in i en period då jag bara vill ligga i soffan och stirra på dåliga filmer hela dagarna.

Begravningen närmar sig och nu känns det jobbigare än tidigare då Robin har fått veta att han måste jobba och han hittar ingen som kan ta hans pass. Så det blir att klara av det utan honom.

Idag så tvingar jag mig ut från lägenheten igen, jag ska in till staden och träffa Salla. Robin ska ändå jobba idag och Markus ligger på lassa och har förmodligen redan blivit opererad. Nu steg min pojke upp så jag ska väl se om jag kan få ett par pussar innan jag drar mig in till staden, puss på alla!


So don't stop me now don't stop me





Här är två av bilderna som Vickan tog på mig inför studenten♥


I've got to make this life make sense

Jag avskyr att stiga upp tidigt. Idag är jag en butterbulle, men det går nog över då jag är klar på ungdoms och träffar Vickan för en härlig promenad. Sen ikväll blir det att umgås med Stina, jag har saknat henne så det kommer också att bli bra.
Det blir nog en great dag då jag har vaknat till och morgongrinigheten släpper. 
Äsch, nu ska jag väl borsta tänderna och börja fara.

In loving memory of

Jag ska aldrig någonsin sluta älska dig mormor!
"And even though you're gone
You still mean the world to me"



För din skull så hoppas jag att det finns något mer, och att du är lycklig nu. Det var nog för det bästa, nu slipper du ha ont och lida längre. Nu är nog allt bra.
Men jag saknar dig, så fruktansvärt mycket.

Natten har sin sång om vilsenhet en trappa ner

Jag blir så arg på dig. Att du ens tänker tanken på att neka mig att träffa min mormor om hon skulle dö.
Jävlar, jag är så arg att jag gråter. Ibland kan hela världen bara dra åt helvete.

En strimma av ljus i allt det grå

Trots allt så har jag haft en sjukt trevlig kväll, utan att snea. Nu är jag hemma med min älskade karl som jag verkligen har saknat. Han är min styrka just nu.
Vi har suttit vid älven och grillat, druckit öl och haft sjukt trevligt.
Trots det med mormor så kan jag säga att jag älskar mitt liv, jag önskar bara att hon hade varit så klar att hon för en gångs skull hade kunnat se mig såhär lycklig.


Ful bild på oss, men ändå, jag älskar dig!

Thanks for all you've done

Jag har varit hos min mormor idag, hon har lunginflammation nu och de tror inte att hon kommer att överleva det här.
Fy satan vad ont det gör. Det gör ont att se henne så som hon är nu, och det gör ont att veta att om ett tag så kommer hon inte ens att finnas kvar.
Fast du egentligen inte har funnits på så länge nu så vill jag verkligen inte att det sista som jag har kvar av dig ska försvinna. Jag älskar dig.
Fan.

Där allt förändras fast ingenting händer




Idag ska visst alla treor på hela skolan köra på helsvart, vi får väl se hur många som har tagit till sig det.
Ikväll vankas det klassmiddag hemma hos Maggan, vi ska äta gott och mysa på, inte helt fel!

I was definitely made for these times

Okej, nu börjar slutet på riktigt. Idag är det 80-talet som gäller och jag ser ut som ett r-tard. Jag har mammas gamla tröja som faktiskt är från 80-talet, axelvaddar, shorts, knallrosa fiskenätsstrumpbyxor och en massa annat fint, det mesta i rosa^^ Det tråkiga är att jag märkte igår att de här är de enda av mina rosa strumpuxor som inte är alldeles för trasiga för att använda.

Aja, nu måste jag börja dra mig för att träffa upp klassen!
Puss på världen.

RSS 2.0