Until i’m out of breath

Jag vill ut och springa tills jag inte orkar röra mig längre.
Jag har varit påväg neråt ett tag och idag tror jag att jag nuddade botten litegrann. Jag vet ju tack och lov att mina nerefaser går över rätt fort nuförtiden men jag vill verkligen inte just nu.
Hela dagen har jag velat slåss och skrika och nu ikväll så jävlades min älskade Gerd tills det blev sparkkrig, det kändes rätt bra. Fast det ska jag kanske inte säga, hon blev så glad då hon äntligen lyckades få mig grinig på henne (hon har försökt i över två år).

Nej nu ska jag och mina tankar lägga oss på sängen och lyssna på världens bästa.

Jag tycker hon är fin



Bara för att du gör mig glad på något udda sätt.

Ta i så du spricker

Sitter på skolan igen, gud vad jag inte kommer att tycka om måndag och tisdagmornar, pedagogiskt ledarskap var inte roligt och så vet jag att Gerd och Jensmens fortfarande ligger hemma och sover :(
Iaf nu har jag rast till 10 i 10 och eftersom vi redan satt i en datasal så tänkte jag slösa bort min tid här.

Inatt har jag drömt jättesjuka drömmar så det har inte varit sådär superkul, men det får väl funka ändå. Har inga planer för dagen och det känns rätt skönt, funderar på att fara hem efter skolan och bara slöa men jag får väl se.
Nehepp, nu blev vi utskickade, puss!

Det smakar gött

Nu sitter jag hos Stina och leker runt medans hon och Anna gör sig klara inför kvällens party. Jag orkar inte riktigt göra mig snygg, jag är lika risig som jag brukar vara annars, det funkar nog :)
Det är rätt roligt att titta på då "riktiga tjejer" gör sig festfina, det är så omständligt xD
Haha men dom får stå ut att göra sig klara till musik som slaskfittorna osv.
Nu blir det att tagga! Puss!

Never knowing when the shakes steady

Idag är det synd om mig, det är synd om Cia också. För vi är sjuka och trötta och jävliga. Helt enkelt för att det är så synd om oss så ska vi ha tjockkväll ikväll, Cia kan det här med hur man ska göra då det är synd om en.

Det känns som att jag behöver göra förändringar, eller jag känner inte själv att det behövs men för att jag ens nästan ska orka med hela helvetet så är det väl dags.
Åh, jag vill spy galla över allt just nu, jag känner verkligen gnället som väller över. Det är tillochmed nere på "din näsa är ful-nivå".

Iaf, nu ska jag försöka med ett litet gladansikte åtminstone.

Some were ripe and some were rotten, I felt nauseous with the truth

Fick mig en tankeställare nyss.
Ni som känner mig får gärna svara, är det bara jag då man pratar med mig? Ser jag bara mig själv?

And anything to make you smile

Idag har varit en hyffsad dag faktiskt, trots min elaka förkylning. Skolan funkade, jag hann träffa Albin, det blev en snabbvisit på Ainas och sen har jag umgåtts med Anna. Inte helt fel alltså-.

Här kommer bilder från begravningskalaset i fredags. För dom som jag inte har berättat det för så var begravningskalaset för att begrava våran frihet nu då skolan har börjat.
Jag, Cia och Elina hade gjort oss fina jätteordentligt för Brooks skulle ta en massa fina bilder på oss. Dom bilderna har jag inte än men jag lägger upp senare, puss!

    


Hahaha, lägg märke till Stoffe ;)

 




 


Nu ska jag se serier/sova och jobba på att bli frisk.
Hoppas att alla har haft en underbar måndag!

Getting through a Sunday

Jag blir så borta i skallen då jag är sjuk så det är inte ens nästan kul. Hela dagen idag har spenderats i sängen och allt jag har gjort är att stirra på film och serier. Jag blir anfådd av att gå upp för trappan så jag hoppas verkligen att jag är friskare tills imorgon annars blir inte skolan rolig, speciellt som det är en halv 9 till 4 dag. Huvva!



Det är synd om mig idag, bara så ni vet.

I'm a little piggy

Förkyld och jävlig efter begravningskalaset igår (mer om det + bilder senare) så ajg ska försöka ta mig utanför huset för att möta upp min babygirl. SKulle nog egentligen behöva stanna hemma och vila men vem gör det då man kan vara ute och ha roligt? :)
puss på alla

Sometimes it feels like i'm made of eggshell

Skolan är igång och jag är sjukt peppad, eller hur var det nu?
Men jag har iaf mina två elaka favoriter som får mig att klara mig ♥

Äsch nu ska jag tvärplocka undan och sen ska jag lägga mig så jag orkar party imorgon. Det blev bara 4 timmars sömn natten till idag så jag har varit rätt grinig hela dagen, så ska det inte vara imorgon.
Puss på alla underbaringar :)

But that's not really funny

Allt känns lite konstigt idag, men det ska nog bli bra ändå. Jag ska strax iväg för att träffa Sandra, vilket nog blir väldigt trevligt. Lite nervöst känns det då vi inte har umgåtts på 2-3 år, eller vi har väl träffats på fest och sådär men aldrig ensamma och nyktra. Men det ska nog gå bra, hon är en bra brud så.

Imorgon börjar skolan och helst vill jag sätta mig i ett hörn och grina tills det är över.


Haha jag har som gett upp det dära med seriösa bilder.
Puss!

Frihetsslakt

3 dagar kvar.


Höj volymen jag tror jag når fram

SItter hos Cia igen, hon är och sminkar sig så jag sitter här och underhåller mig själv. Känner att det har blivit mycket Cia på sista tiden, inte mig emot. Den lilla flickan gör mig glad.

Kom hit för kanske två timmar sen och fram tills nu har jag, Cia, Elina och Stoffe sett på film. Den tredje Cube filmen var det, jag har sett alla cube tidigare men jag mindes inte så mycket så det var bra. Nu på en stund så ska jag och Cia dra oss vidare till Johan där det är inflyttningsfest så det blir nog najs. Nyktert för mig men så kan det gå.
Imorgon lät det på Pålly som att vi ska supa, jag hoppas bara att jag hinner få tag på alkohol för annars blir det lite misslyckat. Aja, jag får väl börja höra runt.

Nedräkning till frihetsslakt har börjat, 6 dagar kvar.

Well i can see

Nu har jag nyss kommit till Stina, jag tror att hon är i duschen så jag tänkte underhålla mig här i några minuter tills hon är klar.
Dagen har, som dom allt som oftast har varit på sistone, varit jättebra. Jag längtar verkligen inte tills sommarlovet är slut och dagarna blir som dom alltid är. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen antar jag.

Fikat med Andreas var supermysigt, det är så tråkigt att han åker tillbaka hem nu, jag kommer att sakna min kusin.

Det känns bra att jag har mått så himla fint den sista tiden, det var längesen jag mådde såhär bra såhär länge. Jag hoppas verkligen att det kan hålla i sig då skolan börjar för såhär vill jag alltid må. Men jag tror att mina underbara vänner har mycket med det att göra och dom försvinner ju inte bara för att skolan börjar om så det borde funka.

Förresten så älskar jag verkligen att vara här hos Stina, det är som så härligt och jag kan slappna av här. Som idag, jag känner mig helt död i kroppen och hade det varit någon annanstans jag skulle ha varit så hade det bara kännts jobbigt men här är det ändå skönt att vara. Så tack baby för att du finns för mig, jag älskar dig.

Everyone needs to be somebody


Känner mig lite borta idag, vilket jag inte ens nästan har tid med. Dagen är helt fullbokad, precis som jag vill att den ska vara.
Nu på 20 min så ska jag träffa Cia för fika och lite smått och gott.
Vid 6-7 tiden så ska jag umgås med Andreas en sista gång innan han åker hem till Gbg.
Efter jag har varit med Andreas så ska jag vara med bästaste Stina.

Så min dag är helt fullspäckad med underbara människor och jag är glad!
Nej nu måste jag börja dra mig så att min baby inte behöver vänta, puss på alla!

Livet kan vara underbart

Jag älskar att ligga i sängen och dra mig tills någon ringer och ger mig en anledning att stiga upp.

Gårkvällen spenderades mestadels med dom här två brudarna:


Först var vi i bergsbyn för att titta på en spelning, efter det for vi till emanuel där vi spelade kort och umgicks med Johan. Från Emanuel så drog vi vidare till Brooks där vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv", sen gick jag och Elina hem i regnet.
Regn är en helt underbar grej förövrigt, man känner sig så fri i regnet på något sätt. Men det är bara bra då man är påväg hem, inte då man är påväg till något.

Nej nu ska jag fortsätta göra mig klar, idag var det Ciababy som ringde och fick mig att stiga upp så snart ska jag ut och träffa henne.
Puss!

Världen var vacker och så underbart skev

Nu åker jag ifrån skell i några dagar, träsket här kommer jag!

Gårdagen blev sjukt trevlig, hela den här helgen har varit bäst. Men nu måste jag börja göra mig klar, bussen går strax. Puss!

Visst är livet underbart?

Sitter med min Ciadarling och dricker öl. Jag är nöjd med livet idag.
Nu ska vi visst dra vidare och se någon slags spelning på nån garageuppfart(?), men det blir nog bra.
Livet leker och vi steker, puss!



Det är väl lika bra att sätta eld på alltihop

Sitter hos Albin i Kåge, längesen nu så det är mysigt. Blev inbjuden på fest och bjuden på öl så det var inte ehlt fel.
Nu ska jag ha roligt, puss!


Vill se till att ingen glömmer våra namn

Hemma efter en helt underbar dag, igen. Just nu är verkligen mitt liv toppen!
Vid halv 12 tiden idag ringde pållyhjärtat och väckte mig, det blev att fara till rovön och ligga i solen i ett par timmar, urmysigt! Sen blev det direkt därifrån till träsket för surströmming med släkt och innan det hann vi även med ett besök hos min älskade mormor som idag hade en ovanligt bra dag.
Ett tag innan vi åkte från träsket så ringde Cia och tyckte att jag skulle komma till Johan på disneykväll så det blev hem och byta kläder och sen vidare dit. Kom hem för kanske en timme sen och allting känns sådär jättefint som det gör ibland.
Nu ska jag lägga mig och se serier igen. Allt som egentligen saknas nu är socker haha, men det ordnar sig.
Puss på världen!

Vem har egentligen fört vem bakom ljuset?

Det är inte roligt då allt svänger så här fort. Från total kärlek till livet till..ja, "mamma är säkert nöjd"-humör på några få minuter.
Nej nu blir det till att glömma alla tankar och älska livet igen imorgon


Nyaste bilden på mig. Sådär vill jag må, trots att det inte syns så är jag happyhappy.
Insåg nyss att jag endast lyckades ta tre bilder på hela festivalen, kameran åkte alltså bara fram en gång. Det här är illa.

Iaf, mysdag idag. Har slöat, övningskört, varit på ainas med Cia, Magnus, Maria och David och sen inatt blev det nattpromenad med Cia, Emanuel och Totte.
Nu väntar säng och serier, har snöat in på 8 simple rules nu, helt underbart!

Nånting hände men ingen vet vad

Hittills idag har jag inte gjort någonting och jag älskar det!
Det var längesen jag tillät mig själv att bara vara med mig själv en hel dag så det är riktigt skönt.
Såhär ska jag fortsätta spendera min dag nu:



Don't let the bitters bring you down

Hemma igen, eller jag kom hem igår men nu är jag människa igen. Det tog ett tag.

Det har varit en sjukt mysig helg med mycket roligt folk och bra musik. Träffade lite skellfolk som vi umgicks mycket med. Det hände mycket bra och även några sämre grejer, men det är så det ska vara. Saker måste gå fel ibland för att man ska inse hur värt det är då saker blir bra.
Skriver mer om Yran då jag har fått bilder av Vickan.

Vickans bild. Haha här ser man även i vilket tillstånd jag var större delen av festivalen xD

På en stund ska jag försöka ta mig ut härifrån för att umgås med cia och markus tror jag.
Det känns rätt skönt.
Puss på alla!

RSS 2.0