En fantastisk pojke

Jag och Cia hade ett snack med Ylva idag, så nu känns det inte riktigt lika mycket som att jag ska falla ner och dö vilken sekund som helst. Hon lyckades lugna lite så nu ska jag försöka att inte stressa upp mig och få panik över sådant som ändå inte är mitt jobb att göra.

Jag och Markus skulle till Robins mamma idag för att se på hockeyn, och en viss person hade sagt att det var klockan 3. Det fick vi veta då vi kom det att det inte alls var, inte helt roligt. Kändes lite konstigt att sitta hos Robins mamma utan att han var där kan jag ju säga.
Aja, det blir att se hockeyn här i lägenheten istället, kändes lite länge att sitta där och vänta i flera timmar.

Nu ska jag kika runt litegrann och se gå och duscha! (Fy tusan så skönt^^)

Min karl är dum i huvudet och jag kunde inte vara mer kär.

Trött och sliten efter en väldigt fin helg. Robins födelsedagsfest i fredags blev riktigt rolig och jag var glad och party mest hela tiden. I lördags så hände det inte så mycket här i längenheten, delar av tiden så låg både jag, Robin och Markus i tv-rummet och sov.
Idag har det mest bara slöats och det är precis så jag har velat ha det faktiskt. Var fortfarande bakis typ halva dagen och resten av dagen har jag som varit opeppad och inte alls haft lust att ens flytta mig från soffan.
Nu ska jag bege mig mot sängen och hoppas på att humöret är bättre imorgon.
Bye bye faggots.

I'm just afraid of being bored

Tillbaka på gränsen, men nu är det bara 3 veckor kvar med att leva såhär, sen kanske jag kan lugna ner mig och bli som vanligt igen. Just nu är det skrattattacker tills jag inte kan andas, oväntade gråtperioder, sjukt mycket ilska och så mycket stress att jag ibland knappt vet vars jag är.

Nu ska jag iväg och umgås med Cia, sen imorgon så blir min karl gammgubbe så det blir att fira och dricka ohälsosamma mängder öl.
Någonting som dock känns helt underbart är att vi bara har en grej med skolan imorgon, vi ska på en teater mellan 1 och 2, sen är det samtal tills 3, men det har jag redan fixat bort. Greatness!
Äsch, andningspausen över, springa nu!


Bra att du äntligen är frisk snuttan!♥


Med gråten i halsen

Idag känner jag mig konstig. Jag vill inte riktigt, jag försöker vara glad och leka på med de andra barnen men någonstans är det något som känns fel.

Aja, Peter Pan går framåt, även fast jag själv känner att jag inte har hittat min roll än, jag känner inte Kapten Krok alls, vilket gör att allt känns jobbigt och åt helvete. Men vi har i alla fall börjar komma någonvart i repningen vilket gör att paniken har släppt litegrann.

Jag tror även att våra lärare vill ta död på oss då vi praktiskt taget inte har någon fritid alls just nu. De har förlängt typ alla dagar och vi har en massa grejer att göra på kvällstid också (teatrar att gå på, teaterkurser på kvällstid osv), jag känner att mitt eget liv blir rätt lidande vilket inte är så roligt då jag inte alls brinner för teater eller ens för Peter Pan föreställningen.



Menmen, slutklagat nu. Dags att ta tag i den förhatliga projektarbetsrapporten kanske?


Jag blev förd bakom ljuset

Markus är hemma, och hans tatuering blev faktiskt riktigt snygg.
Nu antar jag att det ska lekas film eller något sådant.


Försvinnande svindlar vi in i framtiden utan att minnas

Min karl är i köket och diskar, jag sitter i soffan och myser. Allt är som det ska vara.
Förutom det faktum att Robin har spytt halva natten och en del nu på dagen, jag är sjukt orolig att han har smittat mig med magsjuka med. Äsch, jag hoppas att jag klarar mig.

Haha, Markus ringde just (han är iväg och dricker öl) för att berätta att han har tatuerat sig. Aja, hoppas att det blev fint. Sen så jävlades jag och Robin lite med honom så nu har han lovat att då han kommer hem inatt så ska han krypa ner mellan oss i sängen och skägga oss till förbannelsen.

Nu, MAT! :D
puss

Och hur vill du leva när tiden går för fort?

Ingen vila hinns med här inte, nu är jag påväg igen efter ett par minuters egentid! Bloggen blir lidande nu då jag är hemma mer än någon minut bara kanske en gång i veckan.  Aja, ska försöka skärpa mig ändå.

Igår var det dags för mig att träffa Robins mor och hennes karl, vilket faktiskt gick ganska bra.
Idag är det far och farmor som står på tur.
Nu - Rusa!

Puss!

Vem var det som svek vem först?

Sitter på skolan och känner att orken inte riktigt infinner sig idag. Maggan var dock helt underbar och gjorde kaffe till oss på den första lektionen.
Menmen, ska försöka få sluta lite tidigare idag så jag kan följa min syster och ta hål i naveln. Efter det ska jag träffa min älskade Salla så då blir jag då lite lyckligare.

Nu ska jag nog sluta låtsas jobba och faktiskt ta tag i mig själv den sista stunden.
Puss!

Det är inte alltid lätt

Alldeles strax skola då, jag kan erkänna att jag inte är peppad på en fläck. Menmen, det är väl bara att bita ihop och gå dit med ett leende på läpparna antar jag.
Jag börjar även känna att vissa saker måste ändras, även om det gör ont som fan att ens tänka på det. Orkar inte ha det såhär bara.
Aja, nu måste jag typ göra mig klar.
Puss!

I know a thing that we could do

Mina pojkar är dumma i huvudet. På riktigt. Men jag älskar dem ändå.


Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant

Middagen med paranteserna gick riktigt bra och nu är jag så mätt att jag vill spy. Greatness.
Jag grät till tusen då blodproven skulle tas men det gick helt okej det med.
Att stiga upp kl halv 6 imorse var väl lite sisådär men vad gör man inte för syster? Tårtan var dundergod iaf.
Nu ska jag dö här på soffan en stund och njuta till markus kommer tillbaka och jag kommer att bli tokmobbad.
Äsch, kärlek till livet idag.

Duck for cover

Sitter hos Robin nu, han spelar cod eller något och markus sitter och spelar gh. Tidigare idag var det fullt med folk här, rätt så fint faktiskt. Nordström och Lise var här med Felicia och tre hundar. Och så var en vän till Robin och Markus här också, jag vet dock inte vad hon hette, men så kan det gå, hon verkade trevlig iaf.

Inatt ska jag sova hemma för första gången på länge, men min systeryster fyller ju år imorgon så då vill jag ju vara hemma och uppvakta sötbullen. På eftermiddagen imorgon så ska Robin komma hem till mig och träffa mina föräldrar för första gången, käka middag och så vidare. Han är väldans nervös men jag tror att det kommer att gå jättebra.

Bitterheten som sköljde över mig igår är nästan borta. Dock så är jag fortfarande ledsen över att det ser ut som det gör.
Aja, nu ska jag ta fram cheeze ballzen som jag köpte för mina sista pengar och bara mysa på en massa :D

Jahaja

Jahapp, riktigt roligt. Verkligen.
Ibland undrar jag varför jag fortfarande bryr mig ens.

Jag går och säger till mig själv: Snart är det vår. Då faller regnet, inte jag

Nu har äntligen promenaderna kommit igång på allvar, idag blev det en långpromenad med Lise igen, sjukt skönt faktiskt. Jag känner verkligen hur jag har behövt komma ut.
Annars så var jag och anna och fikade och sen så for vi hem till mig och lagade middag. Det blev en massa prat och gott att äta. Det är som trevligt att umgås med dig lite då och då baby.

Nu antar jag att det blir en film eller något här hos pojkarna innan det blir sängen.
Puss på världen.

It's not fair to say we've wasted time

Helt sjukt mysig gårkväll blev det kan jag ju lova. Det blev mycket bakande och spelande med fina människor. Great!

Idag så har jag varit och hälsat på Sandra i hennes nya lägenhet, grymt fin var den faktiskt. Sen så var det ju mysigt att få träffa henne också.
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag kan fara till min dumbulle.
Puss på alla!

Ler så brett som om jag menar det

Förlåt, men jag vill verkligen, verkligen inte.

This is what you want this is what you get

Sitter hos Robin nu och vilar efter gårdagens festligheter. Ska snart fortsätta diska undan litegrann här och sedan ska jag fara förbi hans jobb och lämna nycklarna till dumbullen innan jag far hem och drar täcket över huvudet en stund.
Det känns som att mina dagar rusar förbi i ett moln av lycka just nu, utan att det blir för mycket och jobbigt som det brukar bli. Kanske har jag äntligen hittat någon slags balans?

Äsch, nu blir det att fortsätta med dagen. Ikväll ska jag till Cia för en myskväll med en massa bakning. Greatness!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Idag blev underbart. Gratis vin & öl, underbart sällskap och bra musik. Jag är lycklig enda ut i tårna.

Lägg nåt svalt över min panna

Sitter hoa Emanuel nu och bara tar det lugnt medans han står i köket och lagar mat. Känns helt okej faktiskt.
Vi upptäckte för en stund sedan (då han masserade min hårbotten) att jag har en sjukt stor bula på skallen. Den gör inte ont eller så, men det är gryyyymt stor. Har lite problem med att komma på vars tusan den kan ha kommit från. Har bara kommit på en enda sak, men det känns lite osannolikt.

Jag fortsätter vara lika glad idag som jag var igår. Helt underbart. Dock så sätter bitterheten in lite då och då, men sådant kan man ju komma över.
Nej nu ska jag ta och spela spel en stund.
Puss!

Älskade, älskade du

Nu är det dags att dra sig mot skolan. Min dumbulle ligger fortfarande och sover och jag kan ju erkänna att jag är nådigt avundsjuk. Men det är iaf fredag och nästa vecka är det lov så det gäller bara att kämpa sig igenom de här två lektionerna så blir livet rätt mycket bättre sen!

Nu skiner solen och nu blänker ljuset

Ikväll mår jag underbart. En massa kärlek och mys, kaffe och en film, kan det bli bättre?

Jag var på radion i över 5 timmar, det kändes great att träffa Malin och gubbarna igen, det var alldeles för längesen. Jag får alltid mitt ego boostat till hundra då jag är där, vilket känns sjukt bra. Haha jag fick dock se sagostunden som jag spelade in då jag var där på prao, det var inte riktigt lika coolt alls.

Sen så lyckades jag bli klar med svenskan hyffsat fort också, den blev inte bra men den blev iaf klar.
jag fick mitt betyg i scenisk produktion idag också, helt okej faktiskt.

Idag är en sån där dag då allt som bara känns fint. Kan kanske bero på den helt underbara starten jag fick på dagen.
Aja, nu ska jag snabbkika runt innan min dumbulle kommer tillbaka.
Puss på världen!

Det liksom rör sig under ytan och fasaden

Ligger i sängen och äter godis och pluggar, det går inte fort fram men lite går det iaf.
Pratade just med Berth från radion, ska nog dit och hälsa på dem imorgon eftersom vi fick veta idag att vi slutar tidigt.
Ska till Robin ikväll då jag har pluggat klart.
Börjar känna mig helt frisk.

Jo, allting är nog ganska bra just nu.  Nu ska jag tillbaka till sängen, svenskan och godiset, puss!



I'm just afraid my life won't work that way

Sitter på samhällsen och gör återigen allting annat än det jag ska.  Just nu känns skolan som det mest ovärda jag kan lägga mina dagar på, det känns verkligen inte som att vi gör något av värde och det enda som ens känns lite värt lyckas min klass bara göra jobbigt.

Annars så är allt rätt great, igår var det tjockiskväll hos Brooks med Cia osv. Underbart mysigt, massa fett och bra film.

Idag känner jag mig trött och slut och skulle helst vilja krypa ner i soffan hos Robin och dega bort hela dagen, men jag ska faktiskt vara duktig och plugga. Vilket jag verkligen måste göra då svenskan ska in på fredag och jag är ljusår från att vara klar.

Aja, nu ska jag iaf kolla på samhällsen.
Puss!


Now and again it seems worse than it is

Sitter på skolan nu och ska egentligen leka arbetsmiljö och säkerhet, men då jag inte kan hitta stället vi ska läsa på och läraren har smitit så kändes det inte så himlades lätt.

Igår var jag och såg teatern "Knacka Först!" där min bästa Jensmens var med och spelade och den var sjukt bra. Satt med ett stort leende under hela föreställningen, jag fattar inte riktigt hur han kan vara så förbannat duktig.

Robin och Markus tvingade mig att spela COD igår, så mardrömmarna har ju varit hela natten, men det var rätt rolgit så det var väl värt det. Sen så var ju Robin glad för att jag äntligen gav med mig och testade spela, trots att jag tyckte att det var sjukt läskigt xD

Nej, nu ska jag fortsätta leka runt en stund.
Puss!

RSS 2.0