En timme tar en vecka här, slå mig så att nånting händer

Igår var en bra dag. Jag och Annelie gick på kanel och fikade, efter det drog vi igång med julklappsshopping. Hur kul som helst, dock så känns det som att jag misshandlade mitt kort litegrann då det gick åt drygt 1500. Men det var det värt, har nu köpt alla julklappar utom 3. Dessutom så känns det bra att shoppa, även om jag bara köpte en bok och p-piller till mig själv.
Då Annelie for hem satte jag mig på Ainas där jag åt middag och läste tills Anna slutade jobbet, då blev det att fara till henne för lite fika och en massa prat. Jag kom väl hem just efter tolv någon gång och då var jag helnöjd.

Nu ska jag strax börja göra mig klar, ska möta upp Janine på staden då hon är klar på praktiken. Vi ska äta middag och kanske köpa någon mer julklapp. Idag blir nog också en bra dag.

Puss på världen!

Varje dag skaver av en bit av vad jag skulle vara

Jag känner mig otroligt instabil just nu. Jag har så jävla roligt men jag gör så mycket saker som jag ångrar. Tänker inte gå in på vad som händer/har hänt, men det är fan inte okej längre.

Idag har varit en bra dag, har spenderat den mesta av min tid i sängen och tittat på favoritfilmer som jag inte sett på länge. Jag som inte brukar kunna se film ensam har idag sett fem och en halv, det har varit underbart, att bara slappna av och vara med mig själv. Nu ska jag nog dra igång en sista och sen sova.
Imorgon blir en ny dag, med den här helgen lite längre bort. Sov så gott mina sötnosar, nu drömmer vi och glömmer allting hemskt.

Jag vet inte vad det nya är men bättre än det här

Ikväll skulle det ju bli mys med Salla, men istället blir det fest! Det också med Salla såklart då och jag tror att det kommer att bli hur bra som helst.
Idag har jag en konstig dag, jag växlar mellan att vara sjukt speedad och att stanna av helt. Tror att det är av för lite sömn och för mycket stress, men som det alltid är; Ta en öl så blir det bra igen.

Nu kommer Salla alldeles strax och då blir det middag och efter det drar vi till a-torp för mys med öl och spel. Helt enkelt greatness!

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts

Är lite för trött för att orka leva. Det ringde från jobbet 20 i 7(då hade jag sovit nästan 7 timmar på 2 dygn) imorse, så det var bara att klä på sig och sen fara. Så jag har jobbat hela dagen och imorgon börjar jag kl 7 igen, och då är det ju fredag så då vill jag ju vara pigg på kvällen då jag ska umgås med Sallabäbis.
Alltså: nu väntar en dusch, sen sängen!

Man får välja själv och ta saker som de är

Blev aldrig att cykla hem igår, somnade dock ändå inte föränn kring 6, var inte så dundersugen på att stiga upp då väckaren ringde halv 8 kan jag ju erkänna. Men det var bara att slita sig upp ur den varma sängen och cykla iväg till tandläkaren. Det gick ganska bra ändå, hade inga hål så det var skönt. Det negativa var dock att tandläkaren misshandlade min mun rätt rejält.

Nu ska jag antingen leka runt en stund eller sova ett tag innan jag ska träffa Anna där vid halv 3 tiden. Vi ska fika och bara prata om inget och allt, sådär som det brukar bli. Det känns bra, jag har saknat dig.


Det gör mig lycklig att vi kan prata, att vi kan skratta, slåss och skämta. Jag vet inte om jag gör allt lite svårare men det känns i alla fall mycket bättre.

Nu slog hungern till så det blir nog en macka eller två, puss!

Men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot. Det kryper och det kliar överallt.

Sitter hos Markus nu och leker på lite. Börjar bli astrött, men jag vet ju att då jag väl cyklar hem så kommer jag att bli helt fruktansvärt pigg.
Imorgon ska jag till tandläkaren, det har blivit uppskjutet två gånger så nu måste jag väl fara dit, är inte taggad på en fläck. Är typ livrädd. Aja, det fixar sig, på eftermiddagen ska jag iaf träffa Anna en stund så det blir iaf trevligt.

Pratade med Isa en stund i telefonen för ett tag sen också, det var väldigt mysigt.
Jag och Markus har gått på en liten prommis, sen har vi spelat cod en stund och nu vet jag inte riktigt vad vi gör. Pratar i skype och leker på nätet typ. Jag ska nog börja dra mig hem snart, men jag vill inte riktigt. Det känns kallt och helt överdrivet jobbigt.


men som att be för ingenting
och som att knäppa utan händer
vi liksom väntar på en vårdag i november
som om tankarna stod still,
kan inte säga vad man vill
så man går tyst omkring å drömmer

en vidrig tystnad feg å snål
blir dialog av alkohol
man vågar säga allt man glömmer


men som om tiga vore guld
och som om ölen tog nån slags oskuld

en spegelbild i en vattenpöl visar upp en bakful knöl
som håller käft tills han får starköl

som om problemet blev en vän
så kysste vi varann igen
och föll som små popidoler ner i sängen

men som att be för ingenting
och som att gripa utan händer
vi liksom väntar på en vårdag i november

I watch the hours slow down

Ibland undrar jag om jag bara ljuger för mig själv?
Skrev just världens längsta inlägg, men det blev alldeles för utlämnande till och med för att vara jag. Jag håller fast vid det jag har sagt.
Nu ska jag träffa mitt kex-räddareinöden-Markus för en prommis. puss!

Något I mig som säger: Ge mig mer, ge mig mer, ge mig mer

Det jag skrev i förra inlägget om att jag skulle ta det lugnt i lördags misslyckades rätt ordenligt. Men jag hade hur trevligt som helst. Det blev att hänga hos Emanuel med Cia och Elina, vi ringde dit Markus också och hade trevligt, sen blev det krogen där vi träffade en massa folk. Då krogen skulle stänga var jag inte så sugen på att fara hem så ujag och Markus hittade på att vi skulle ha efterfest hos honom och Robin med någon snubbe. Då vi sitter där och har trevligt så ringer Ida på dörren, så det blir efterfest där istället. Jag tror att jag och Robin kom tillbaka till lägenheten vid 7 på morgonen någon gång.
Men jag hade så sjukt roligt att det var värt det. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, känner att det behövs. Slocknade innan 10 igårkväll så jag tror inte att jag är helt frisk än. Aja, nu ska jag vila en stund innan jag tar tag i saker som behöver göras.

Till slut är allting ändå bara aska det är väl lika bra att sätta eld på alltihop

Kvällens planer börjar fixa sig iaf litegrann, det blir party med Cia, så gick det med min vita helg. Dock så blir det att ta det väldigt lugnt i varje fall, ska ju på ettårskalas imorgon, är inte supersugen på att vara dunderbakis då.  Sen så kanske jag inte direkt blir friskare om jag fetfestar ikväll. Menmen, det känns bra, var inte det minsta sugen på att ligga hemma ikväll. Och som tur var så hade jag kvar hyffsat mycket vin från förra helgen så det blir great.

Har just sminkat mig någorlunda klart, så nu är det dags att börja kolla kläder osv. Lyssnar på Parken och känner mig sådär smygglad som jag gör ibland. Ikväll blir bra, jag är bra.


If they only knew how thin the ice they walk on is

Är inte riktigt taggad på den här dagen. Har inga planer, men har heller inte något som jag känner att jag skulle vilja göra. Orkar inte sitta hemma och vila en kväll till, men vet som ingen som jag är jättesugen på att umgås med. Aja, på något sätt fixar det sig. Nu ska jag dock tvärfara in till staden, måste köpa en ettårspresent till lillfelicia eftersom jag ska på hennes kalas imorgon.

Känner mig iaf lite friskare efter att ha tagit en heldag i sängen igår, inte dåligt.

När man var liten föll man jämt men nu ska det vara så jävla hemskt

Livet går fortfarande upp och ner, det kommer det nog att fortsätta göra ett tag, men jag kan säga att jag går högre upp och inte lika långt ner nu.
Jag var hos min kurator imorse vilket var sjukt skönt, för även om allting verkar gå ganska bra nu så känns det så bra att höra från henne att jag verkar göra kloka val och att det märks på mig att allting går lite lättare nu. Det ger mig ännu lite mer kraft att kämpa på som ett as för att fixa upp mitt liv påriktigt nu.

Strax ska jag iväg till Robin&Markus för att lämna lite saker som råkade följa med i flytten, markus ville även låna min kamera till något så det passar bra. Efter det drar jag till stan för att middagsdejta med Janine. Och då vi är klara så ska jag umgås med Emma eftersom det inte blev av i måndags. Känns som en helt underbar dag så jag är nöjd!

Förresten, anledningen till att det tillochmed är sämre med bilder än vanligt här på bloggen är för att jag sitter vid pappas dator då jag fortfarande inte har något internet till min egna.

Gör något fort gör vadsomhelst

Idag, liksom igår, struntar jag i alla signaler som min kropp skickar och beger mig ut iaf.
Igår blev en tidigkväll, jobbade från 8.30 till 15.15 och efter det drog jag till Lise. Där vid kl sju så kände jag att det var dags att ge upp och vid 20 i åtta sov jag. Vaknade vid elva och efter det sov jag till sju igen. Var uppe en liten stund och efter det sov jag tills kl 10. Sjukt lång natt men jag tror att det behövdes. Just nu gör jag mig klar för att fara in till staden och träffa Annelie för en fika, känns lite nervöst då vi bara har träffats en gång per år på våra släktträffar, men det ska nog gå bra.
Har bestämt mig för att dumpa den del av mig själv som hela tiden säger nej till saker för att den inte vågar. Det är dags för nya saker, även sådant som jag inte känner mig helt säker med.

Det kändes sjukt bra att vara på jobber igår också, trots den här förbannade sjukan. Det var trevligt att vara där på en dag och faktiskt få träffa brukarna istället för att bara vara där när de sover.

Aja, nu ska jag se klart avsnittet jag håller på med och sen dra på mig lite kläder och fara.
Ha en underbar dag, puss!

Den här vinden är så kraftig, hela världen är på spänn

Igår blev det bara att stanna hemma och ta det lugnt, redan vid kl 11 så blev det att försöka sova då jag återigen har blivit asförkyld och jag börjar joba på mindre än en timma. Men vad gör man inte för att tjäna lite pengar?
Den här dagen blir nog trevlig, det var längesen jag jobbade dag så det ska bli mysigt att faktiskt träffa alla brukarna idag, och sen ikväll ska jag hälsa på Emma i hennes nya lägenhet.

I lördags hade jag helt sjukt roligt, men i slutet av kvällen blev det lite för mycket av det roliga vilket resulterade i att krogen inte blev av, fick träffa sängen rätt tidigt istället, men det är sånt som händer.

Nu ska jag börja se till att allt är klart för dagen, puss på alla!

Whatever gets us through the night

Igår var en sjukt bra dag. Jag for med Lise till staden där vi kl 11, sen gick vi runt och kollade på lite olika saker ett tag, vilket slutade med att jag hittade en ny vinterjacka. Är massa nöjd, eftersom den jackan som jag har håller på att falla sönder.
Efter det gick vi på kitchen för att fika, där vi träffade på Isa, hon skulle gå och ta hål i örat och tyckte att vi skulle följa med, så då bestämde jag mig också för att ta ett nytt hål.
Efter ännu en stunds rundvanring på staden så drog jag och Lise till coop och handlade inför kvällen, sen blev det hem till nordström där det bjöds på fruktansvärt god mat och trevligt sällskap tills de la isäng lillfelicia och vinet togs fram. Vi råkade tömma vinboxen som jag skulle ha ikväll, men vad gör det då man hade så trevligt som vi?

Nu tar jag det lugnt innan jag ska till staden och möta upp Janine för att handla lite saker inför kvällen. Ikväll ska jag, Janine och Isa till Sallababy för att mysa, prata och dricka mängder med vin (eller sprit, beror på vem av oss man frågar) kvällen avslutas nog med krog och jag tror att jag kommer att ha en lovely kväll!

And all the good things that you can have if you try

Idag har varit en helt okej dag och imorgon kommer att bli en bättre dag.
Kämpar för att övertala mig själv att allting verkligen bara kan bli bättre nu, och jag hoppas att jag har rätt. Vill bara komma in på skolan, hitta en lägenhet och börja om att ta tag i mitt liv.

Börjar även komma till insikt med vissa saker som jag inte tänker skriva här då jag inte är helt 100 på vilka det är som läser, men jag kan säga att det hjälper mig att må bättre. Jag har kommit fram till saker som hjälper mig att se framåt, som faktiskt får mig att längta framåt istället för att se tillbaka. Jag är nog rätt nöjd då allting kommer omkring, men jag måste lyckas ställa om mig helt. Vilket inte alltid är så lätt.

Imorgon ska iaf jag och Lise springa runt på staden, vi ska leta kläder, fika och bara ha mysigt. På kvällen ska vi se någon bra film och bara ta det lugnt. Känns rätt great, gillar som att umgås med den donnan.

Nu väntar sängen på mig så jag inte försover mig imorgonbitti. Ska träffa min jobbcoach halv 11 och innan det ska det duschas och sminkas osv så jag känner mig fräsch på staden. Blir en alldeles för tidig morgon för mig som är van att stiga upp kring 12.
Puss på alla mina sötnosar!♥

Det här längtar jag till!


Tack för nattens alla lögner

Första dagen sen jag kom tillbaka till skell som jag är ensam och inte leker med någon. Kan inte säga att jag tar det bra. Det känns som att ångesten ska spränga mig inifrån.
Jag försöker verkligen att inte låta det ta ner mig igen, för jag vet ju att jag inte kan omge mig med människor varje dag jämt, men jag är så fruktansvärt dålig på att vara ensam.

Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll

Fokuserar på mig själv just nu, lever konstant och ser till att jag hela tiden omges av mina ibland alldeles för underbara vänner.
Har idag fikat och pratat bort en massa tid med Marica innan jag drog vidare till Nordström för att umgås med honom och Lise. Där bjöds det på god middag, gott fika och massvis med trevligt sällskap. Har även hunnit leka lite med lilla Felicia och med Zeusvovven som jag saknat massor.

Morgondagen är fortfarande oklar, men på något sätt ska jag nog lyckas få den att bli bra också. Ska i alla fall få fixa till min rygg så det känns tusen skönt. Nu ska jag nog gå tillbaka till mitt sovrum (där jag fortfarande inte har något internet, surt!) och bädda ner mig med serier tills jag somnar.
Hoppas att alla har det underbart!


Och helt plötsligt gör det inte lika ont att andas.

Vet inte hur jag ska förklara något, men allt känns lättare idag. Livet kommer att bli ljusare och jag kommer snart att älska mitt liv igen. Bara jag får flytta bort från huset igen så ska ni nog se att jag snart är tillbaka till glädjen.

jag hatar att jag älskar dig Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Jag klarar verkligen inte av killar just nu. Jag fattar inte hur ni tänker. Om jag flyttar dina händer om och om igen innan jag säger rätt ut att det ger inget, att jag fortfarande kär i mitt ex, hur fan kan du då fortsätta ta på mig så?
Förutom mitt just nu absoluta förakt för den manliga delen av mänskligheten har jag haft en underbar dag (så underbar den nu kan vara..) har träffat min kurator som är bäst i världen, sen umgåtts med Janine, vilket gör min värld lite ljusare. Efter det så har jag och jonathan pimplat vin, en stund så var cia och bobban här och drack med oss, sen drog jag och Jonte ut på krogen, där vi träffade fina folk som följde med på efterfest här.
Jag har gråtit stora delar av dagen, men jag har även skrattat, vilket gör att allting känns lite bättre.

Allt gör fortfarande ont, bara att andas tar på mina krafter, men allt skratt har gett lite krafter också.
Nu ska jag se på förhäxad innan jag somnar och hoppas på att morgondagen ska kännas ännu lite enklare.

Jag vägrar krypa ner i ett hål och dö för din skull, det är nu jag börjar leva högst upp. Det är dags att hitta mig själv, jag hatar det du har gjort mot mig, men jag kommer att komma ut ur det här på topp, bättre än jag någonsin varit.


Jag älskar dig fortfarande, och jag hatar det. Det gör för ont.

Det är så konstigt att försvinna, det känns så dumt att stanna kvar

Jag fortsätter att ligga lågt. Spenderar tiden i sängen hos farmor, tittandes på förhäxad.

Jag vill bara tacka alla mina underbara vänner för att ni bryr er så mycket som ni gör. Tack för att ni ringer eller skriver. Tack för att ni ställer upp.
Allt gör ont fortfarande, jag vill bara lägga mig ner och aldrig mer stiga upp igen. Men innerst inne vet jag att det kommer att gå över, och att jag kommer att komma tillbaka på topp. Jag vet bara inte när.

Mitt liv gick från nästan perfekt till rent kaos så fort att jag fortfarande inte riktigt hänger med. Så jag kommer nog att vara slagen tills jag fått någon slags ordning igen.
Nu ska jag fortsätta titta på förhäxad, världen bästa tidsfördriv.

RSS 2.0