Det är nånting som knakar

Känner oron för de kommande två dagarna. Håll tummarna för att allt kommer att gå bra och att jag slipper dåliga nyheter.

Idag kom pengarna och det gör mig lycklig ända in i själen faktiskt, det behövdes verkligen!
Så idag kan jag äntligen hämta ut nya p-piller och fylla på mobilen. inte helt fel där.
Nu ska jag fortsätta jobba med nå himla teatergubbar, jag älskar verkligen teaterhistora... Eller något.
Puss!

Ett liv går fort, en kort sekund

Idag känns det verkligen att vi håller på att bli gamla, vi har varit och testat ut studentmössorna! Usch, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, läskigt att vi snart går ut skolan. Verkligen.

Aja, orkar inte skriva mer nu, mellanslagstangenten funkar knappt så det är sjukt jobbigt.
Puss!

All I needed for another day

Gårkvällen var ruskigt trevlig. Det började med pizza och andra trevligheter hos Brooks med lite folk, efter det for jag och Cia till David där det blev kortspel, prat och annat mys med massa bra folk. Senare på kvällen for folket ut på krogen så jag gick till Emanuel vilket var supertrevligt. Vi pratade och hade det riktigt bra. Där vid 3tiden så avslutade jag och Cia kvällen med stuvade makaroner och 2½ men här hos henne. Det kan nog inte bli bättre.

Just nu så tar Gerd ett bad och jag ska nog fortsätta titta på serier.
Puss på alla, idag är livet underbart!

You keep your eyes shut

Idag har varit en bra dag faktiskt!
Imorgon ska vi till tåme och leka med poliser. Jag känner kanske inte riktigt peppen men det ordnar sig.

Snart ska jag äta en riktigt mumsig middag så det känns bra iaf, är sjukt hungrig eftersom det var mindre rolig mat på skolan. Korv och mos är inte det bästa om man säger så :P

Bästaste!


Jens: Ja, jag är ett djur!

Cia försöker dölja Herr tjockisvakts identitet medans jens biter på mina naglar och leker utvecklingsstörd. Det pratas även om sex med poliser. Ja, det här är en helt vanlig samhällslektion för oss tre.

Utsikten från balkongen blir ett soundtrack till dina drömmar

Jag är så less på människor som tror sig veta allt, som tror att dom är bäst och som bara är allmänt idiotiska.

Annars är väl livet rätt bra, Cia håller mig uppe under hela tiden som hon finns i min närhet och jag är sjukt tacksam för henne.
Gårdagen var väldig konstig, uppe på vitberget sög det iaf och jag är glad att jag inte behövde vara där hela dagen.
Nu slutar lektionen så nu ska jag gå och hämta mina grejer och sen blir det svenska.
Puss!

And from the sidelines you see me run until i’m out of breath

...Det är såna här kvällar som jag skulle ge mig själv till vem som helst bara för att slippa vara ensam.


Aldrig nöjd

Det blev en underbar vilohelg i Finnträsk och det behövdes kan jag ju säga.
Skulle egentligen ha hört av mig till Cia igår för att kanske umgås osv men jag var alltför död för att ens komma ihåg att ringa, förlåt baby.

Vi var på långsjöberget och fikade (vi=familjen + farmor, farfar och morfar) igår och det var riktigt mysigt, bra väder, en liten eld, gott fika och bra sällskap och inget kan gå fel.
Men nu slutar min lektion så jag ska dra, puss!


Det var en gång en get.. En fisk! Som inte kunde simma

Nu är vi äntligen klara med Fra-lagen tjosanet så det känns jävligt bra. Emanuel var jättesnäll och hjälpte oss massor och nu sitter han här och sjunger en massa dumheter "blinka lilla stjärna var en gullefjun", haha livet är underbart.

Iaf, lessheten är borta och nu sitter jag och skrattar istället. Bäst!
Nu ska jag umgåsas, puss!

Och dom såg sig runt men dom såg ingenting

Idag har jag ingenting att säga


Älska mig

Måste fara hemifrån om 10 min och trots det så sitter jag här, i morgonrock och oklar. Fredagar är så underbara men dom känns ruskigt ovärda ändå då vi endast har en lektion. 10.10 - 11.10, men äsch jag ska nog inte klaga.

Igår skulle jag egentligen ha umgåtts med bästa Stina som jag saknar grymt mycket men min kropp sa återigen nej. Först försökte den med trötthet och då jag inte lyssnade så slängde den in huvudvärken, elakt värre tycker jag. 
Men nu måste jag nog klä mig om jag vill hinna i tid. Puss!

Jag saknar dig

Såg mig och Isa på tv nyss, eller okej jag missade att se det på tv så jag såg det på datorn istället xD men mor min såg på tv :) Haha jag såg lite smått korkad ut. Puss!


Från här alltså :)


Och det luktar skit, blä blä

Livet leker och du kan ta dig någonstans. Puss
(livet leker för albin med)

Men herre guuuud


Jag själv gör allting rätt, nästan allt jag gör är bra

Nu bär det av mot Kåge och Albin!

Du tittar bort mot dörren härifrån

Åh vad jag bara älskar människor idag.

Every day is exactly the same

Känner att min blogg är fruktansvärt tråkig just nu och jag orkar faktiskt inte bry mig.
Och jag tog mig faktiskt iväg till biblioteket, go mig!
Dock så känns inte livet sådär värst fantastiskt idag ändå, jag känner mig less på allt.
Och nu ger jag upp bloggskiten för idag, det här är tredje gången jag skriver om för att jag inte blir nöjd trots att jag låtsas som att jag inte bryr mig.

Slänger in några allt annat än vackra bilder istället. (haha ja jag vet, jag har bara mössa och täcke på mig)

 



Dags för sömn.


Och jag vet inte vars jag ska.

Idag är jag äntligen ute och leker med dom friska barnen igen så jag är glad!
Gjorde bort samtalsledartjosanet på ledarskapslektionen också, inte helt fel. Efter skolan funderar jag på att fara till bibblan, jag måste låna mig nå nya böcker och det var verkligen längesen jag var där. Drömde tillochmed om det inatt.
Aja tänkte bara visa att jag lever, puss!


Tell me I belong

Nu ger jag upp för ikväll, sängen väntar men jag är inte lika peppad som vanligt på att krypa ner då jag faktiskt har spenderat större delen av de senaste 4 dygnen där. Menmen, vad gör man inte för att bli frisk?
Jag har slutat spy och jag är nästan inte snurrig alls längre så imorgon blir det kanske skola, det skulle vara skönt att komma härifrån men vi får se. Kändes inte så snällt på ett sätt ifall det här skulle smitta men jag är så sjukt less på att vara hemma. Äsch, jag känner väl imorgon.

Hoppas att alla har haft en jättebra helg iaf, puss!

Jag känner mig låg, jag är alltid låg

Jag orkar inte leva idag. Yrseln och illamåendet har utvecklats till en massa spya också. Jag är inte det minsta peppad. Nu ska jag se om jag tar mig upp för trappen, jag måste hämta ett glas vatten. Önska mig lycka till.

Kom hit era jävlar and aktivera mig

Igår skickade Ylva mig till skolsköterskan
Idag har jag varit på vårdcentralen
Men ingen vet varför min värld snurrar eller varför jag är så illamående, trött och skakig. Som tur är så börjar det äntligen gå över litegrann, nu kommer det bara då och då iaf, det är inte konstant som det var hela igår och hela dagen idag.

Nu ska jag snart gå och se ifall jag får i mig någon mer mat, det är ju pizza så jag vill bara slänga i mig allt men magen säger stopp, blä.
Annars är allt rätt så great, idag tvingade jag mig iväg till teatertjosanet vi skulle på och det var riktigt värt det. Vi får alltså vara med under produktionen av en barnteater som heter näktergalen. Vi får se på repetitioner och genomdrag och komma med åsikter, väldans trevligt och det kommer att bli så bra då det är klart.

Annars har jag inte så mycket att säga, puss på er!

Like you just need to run away

Nu har jag gjort bort manglingshelvetet och jag är stolt! Applåder till mig.
Nej nu har jag förtjänat att ta det lungt ett tag innan det är dags att sova, puss!

Almost like sleep

Idag ska jag försöka att bara vara och ta hand om mig själv, göra bort allt som jag ligger efter med och sen bara ta det lungt.

Jag är så less på folk just nu, funderar på att fly till träsket ihelgen, vi får se.
Annars är allt rätt bra tror jag, förutom att jag är döless på skolan. Vilket suger idag för vi går länge och jag har ingen ork men kan inte skolka något mer nu. Äsch, nu börjar jag strax.
Puss!

Alla fåglar sjunger falskt

Jag är så sjukt trött idag med, borde nog kanske börja sova lite mindre och se om det går till sig? Jag har börjat sova tokmycket, så fort jag kommer hem så längtar jag bara tills klockan är nog mycket för att det ska vara okej att lägga sig. Stannar nästan hellre hemma och sover än är ute med underbaringarna. Något är fel. 
Får väl se om det fixar sig om jag tvingar mig själv att vara ute ändå och vara uppe lite längre på kvällarna. Att ge upp kl 9 kanske är lite väl dåligt kämpat?

Iaf, ikväll så ska jag till Cia för att hjälpa henne med barnvaktning. det blir nog bra tror jag :)

Annars har jag inte så mycket mer att säga, har tappat orken rätt ordentligt för det här med bloggen, men vi får väl se hur det går.
Puss

Vilka fakta är kända?

Sitter på skolan och jobbar med "analys av samhällsfrågor", jag och Cia jobbar med FRA-lagen. Det går fort fram för oss, eller något sånt. 
Livet leker inte idag. Men det ska nog fixa sig ändå. Jag har inget att skriva egentligen, orkar verkligen bara inte jobba.
Puss

I'm not afraid of standing still I'm just afraid of being bored

Gårdagen blev ju intressant och såvidare.
Men då är man en upplevelse rikare, förmodligen rätt mycket fattigare (får väl se sen hur mycket) och sådär. Kan väl säga att jag helst hade klarat mig utan det här men jag får skylla mig själv.

Hos Johan på sjungade hade jag iaf trevligt, vi var där och firade hans 23e födelsedag. Det dracks öl, fikades, kollades på bumbibjörnarna, spelades uno och lite annat smått och gott. Riktigt trevligt!

Nu sitter jag hos Cia och tar det lungt medan hon står och diskar. Hon är en underbar vän förövrigt.

Det rimmar illa, men vidare man går

Jag avskyr att du alltid antar att jag gör fel jämt.

Jag tar en huvudvärkstablett - Du knaprar inte såna hela tiden va?
Jag har slut pengar på mobilen och lånar någon annans - Du vet väl om att man inte ska utnyttja andra och låna deras grejer så ofta?
Jag blir lite sen till skolan - Men lollo skärp dig, du måste lära dig komma i tid.

Jag är så sjukt less på att om jag gör ett fel så antar du att jag alltid gör så.

Äsch, nu åker jag till Träsket igen. Kommer hem imorgon vid 2 tiden kanske.



Just nu hade det nog passat med lite skrattling.


Så jag sätter mig ner för jag orkar inte mer, så detta måste få bli den sista versen

Jag och Cia har suttit här vid datornerna i över en timma nu utan att få något gjort och nu ger vi upp. Egentligen så skulle vi jobba med samhällsen nu men ingen av oss orkar så det blir att ta tag i det hemma istället.
Jag tror att det är kaffe som väntar oss nu, inte helt fel.
Ikväll blir det till att städa, pengarna är välbehövda. Nej nu orkar jag inget mer, puss!

Bullar

Sitter på skolan och letar argument mot dödsstraff då vi ska argumtera på svenskan. Dans mot teater, för och emot dödsstraff.

Förresten, Jens är en elaking som kan ta sig i rumpan. Han är URBOTA dum.

RSS 2.0