Ge mig en chans och sätt dig bredvid

Det nya året ska bli så jävla mycket bättre än det här! Även om allting är skit just nu så vet jag att allt kommer att bli bra tillslut.
Jag ska fira in det nya året först med en middag med min älskadeCiabäbis och senare en till middag, följt av sällskapspel och massor av vin i andra goda vänners sällskap. Kan inte slå fel.
Efter nyår så blir det rätt lugnt ett par dagar, men den 5 så blir allting great, jag sticker till Stockholm med Marica för ett par dagar med fest, shopping och mys. Love it!

Jag ska inte låta ångesten och misstagen följa med mig in i 2011. Jag ska inte låta ditt inflytande på hur jag mår följa med heller. Nu fan ska jag hitta mig själv istället. Just nu längtar jag efter livet, och jävlar vad jag ska leva.

Jag går fortfarande upprätt, men det är någon annan jag

Det borde finnas en gräns över hur mycket en människa kan såra. Liksom, du har redan gjort mig såhär illa, nu kan du inte såra mig mer.
Mest är jag kanske arg på mig själv, som låter mig bli sårad av dig så mycket. Men nu är det kanske slut med det, då vi uppenbarligen inte ska ha någon mer kontakt alls?
Jag kan ju i alla fall lova att det här inte har varit min bästa natt någonsin. Men jag klarar mig, som alltid.

Precis som vanligt men försöker ändå

Thomas är i skrivande stund min hjälte. Han kom hit och pillade på min dator i typ en timme och nu går det tusen gånger snabbare, jag är typ den nöjdaste människan på jorden.

Annars så händer det inte så mycket just nu, har varit förbi Emanuel en sväng och träffat honom, till min glädje var Cia och Niila där då jag kom så jag fick krama på honom en stund. Tyvärr blev det bara en kort sväng då jag ska upp halv 7 imorgon för att jobba. Menmen, imorgon kväll kommer att bli mer än trevlig så det gör inget. Jag, Cia och Niila ska se på film, baka pepparkakor och dricka öl/vin. Så det blir lovely!

Hahahah, hittade just en sjuuukt gammal bild på mig och Niila, från 2006. Jag var väl inte helt snygg men så kan det gå.


Att det finns en gräns för hur ont bara en person får göra

Känner att det är med att uppdatera går rätt dåligt.
Just nu så händer det rätt mycket samtidigt som ingenting alls händer. Det största som hänt sen senast är att jag kom in på skolan så efter nyår börjar jag om att plugga. Hur bra som helst!
Är rätt nöjd med allt faktiskt, skulle bara behöva flytta hemifrån igen så skulle allt vara bra. Just nu jobbar jag rätt mycket och då jag är ledig så försöker jag träffa alla mina vänner, dock så räcker tiden inte till för allt jag vill göra.

Aja, nu ska jag iaf försöka sova. Imorgon ringer väckaren halv 7 sen är det en dag med jobb, mingel på dans/teater och sen simning med GullEmma. Greatness alltså!


Dåliga bandet, jag tycker inte om er men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer

Är hur taggad som helst för ikväll! Jag, Anna och SaknadeSkitbulleStina ska ha vinkväll för att fira att Stina ÄNTLIGEN är hemma. Det kommer att bli middag, massa vin och självklart ännu mer prat om allt mellan himmel och jord.


Haha sjukt risig bild men. Nu då jag äntligen har internet på mon dator så kan jag ju faktiskt lägga upp bilder igen!

Men innan jag ska träffa brudarna kl 4 så har jag typ 1000 andra saker som ska fixas, kanske dags att köra igång nu då. Pussar!

You dream of something better

Idag fick jag jobba, vilket kändes riktigt bra. Sen var det en väldigt slapp dag på jobbet, vilket kändes ännu bättre.
Då jag slutat så drog jag förbi på radion en stund och hälsade på folket där, jag tror nog att dom har saknat mig litegrann sådär, hehe. Orkade dock inte stanna sålänge, det roliga folket försvann hem och in i studion osv. Allt som allt har dagen börjat väldigt bra, nu måste jag dock städa vilket känns lite mindre roligt, men Pålly kommer ju och hälsar på mig ikväll så det blir greatness!

Och jag lever för mycket, för fort, för att alls hinna tänka, hinna känna

Okej, nu börjar det vara ett tag sen som jag skrev, men det känns inte som att det händer så mycket som är roligt att skriva om. Jag har jobbat, umgåtts, vilat och impulsfestat. Jag har iaf haft sjukt roligt de här dagarna och allting har som känts rätt så bra den mesta av tiden.

Idag råkade jag sova till kl 2, men det har nog att göra med att en vän ringde klockan 2 inatt och behövde stöd så det blev film och snack med denna fina vän tills klockan var typ 5. Men det var trevligt, det känns alltid skönt då man kan ställa upp för någon.

Den här veckan lyckades på något sätt bli helt fullbokad. Det är idag och på söndag som jag inte har några planer så jag passar på att vila upp mig så jag klarar veckan. Så nu ska jag nog dra mig tillbaka till sängen till mina filmer och böcker, pussar!

Ord är som napalmbomber, de ödelägger land

Jag är så fruktansvärt trött nu, det känns som att de börjar vara dags att springa lite mindre fort. Iaf, i tisdags så for jag till Salla efter att jag träffat Janine. Hos Salla blev det, film, chips och vin. Och jag hade det hur bra som helst, vi grät litegrann, skrattade massor och pratade om allt.
Igår så skulle jag ha varit med Cia, men på grund av ett missförstånd så blev det att jag stannade hemma med min syster och såg på film hela kvällen, det var väldigt mysigt, jag och min syster har inte gjort något tillsammans så på uhr länge som helst.

Nu ska jag börja göra mig klar, kl 11.30 ska jag vara inne på staden för en lunchdate med mor min. Sen någon gång på eftermiddagen kommer Janine och då blir det mys hela kvällen!

RSS 2.0