Det som verkligen satte spår

Tagga om kanske?
Helt okej att jag drack tills jag slocknade igår, jag känner mig dock inte lika okej idag.
Menmen, nu väntar jag på cia och sen ska det taggas. Jävlar var allting ska vara bra ikväll.
Sista kvällen i år ska fan bli lika bra som året har varit i allmänhet, och det ska firas med större delen av folket som har gjort det bra också.
Nej fy och fan, mat och en kalldusch kanske så man vaknar till?


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra




Du har gått mig i blodet

Att nånting nånsin ordnar sig, är omöjligt att tro.
När natten faller över då och nu och sen.
Att nånting kommer knoppas eller nånsin stått i blom.
Nu när mina drömmar frusits ner.

Jag börjar tänka på,
vad som skrämmer mig mest.
Det som är statiskt eller det som tar slut.

Emil Jensen är nästan det enda som spelas hos mig just nu, det passar så bra till allt.


Iaf, allt är klart för ikväll så snart blir det att laga middag, dricka vin, basta och bara umgås med mina favvotjejjer. Då brukar allt kännas bättre, dom har något sätt som får mig att känna mig sjukt trygg. Det kan vara det att jag aldrig behöver fundera på om dom är kvar eller inte.

Nyårs börjar också vara färdigplanerat, vilket känns sjukt bra. Tror att det kommer att bli riktigt roligt och jag är grymt peppad. Vi ska ha finmiddag och sen ska vi supa skallen av oss. Helt klart great!


Från förra gången det skulle vara uppklätt :D


och allting liksom kräver mera nu

Den här dagen har mycket roligt inplanerat och om allt går som det ska så kommer det att bli super! :D
På en liten stund ska jag dra mig in mot staden för att planera nyårs, efter det så ska jag förhoppningsvis få lite vin och sen är det brudkväll med mina småbabys för hela slanten!


Såhär på kvällen är det ohyggligt

Just nu vill jag verkligen bara gråta, jag är inte peppad på livet någonstans. Men som tur är så har jag världens finaste brud som direkt jag ringde till henne sa det att hon gör kladdkakesmet och berättade när nästa buss till henne går. Alltså, sjungande nu och om du sen skulle höra av dig så skulle jag bli överlycklig. För av någon anledning så vill jag hålla kvar vid dig trots allt.

Jag skulle fastna i min ensamhet igen

Även om jag inte riktigt känner så just nu så ska jag försöka beskriva känslan av ikväll. Det var den där förväntansfulla känslan av att något bra kommer att hända, just innan det händer. Ögonblicken innan som på något sätt är bättre än det man väntar på (Victoria, jag har för mig att du vet vad jag menar). Den känslan hade jag hela kvällen.
Först var det surströmmingskväll med väldigt fina folk. Vänner till familjen som faktiskt har insett att jag är 18, vilket betydde att jag kunde dricka öl till maten, great!
Efter det for jag till Johan där Markus och Robin var, där blev jag bjuden på vin och supermysigt sällskap (Trots att dom är sjukt dumma i huvudet så får dom mig glad.)
En stund senare så dök Ciababydarling upp med sin bror, bara tanken på att dom skulle komma fick mig att ligga och skrattla i soffan tills robin smetade spott i mitt ansikte xD
Sedan blev det taxi till staden och utgång på olles. Där var det så fullt att det inte ens gick att lämna in jackorna Men trevligt var det. Just efter kl 1 fick jag och cia nog och ringde till Brooks, han hämtade oss och resten av kvällen spenderades där. Sedan var han bäst och skjutsade mig enda hem.

Nu känner jag bara nervös inför imorgon. Jag vet inte om jag kommer att få en underbar kväll eller en kväll som slutar med tårar och cia. Den underbara kvinnan har även lovat mig kladdkakesmet om allt skulle gå åt helvete. Men ni märker väl, är jag negg den närmaste tiden så beror det på imorgon.

Har förresten fått en bild från min sjukhusvistelse nu, så även om den är gammal så slänger jag upp den :D


With heat to melt these frozen tears

Just nu är jag superdunderglad. Tog tag i mig själv och ringde till min dumbulle till karl, trots att jag inte fick någon förklaring så är allt bra igen. Underbara människor med roliga diskussioner har gjort kvällen ruskigt intressant. Albin har varit en räddare i nöden och fyllt mig med öl en kväll som denna då det verkligen behövdes. Fick skjuts hela vägen hem så jag slapp gå i kylan.
Allting känns rätt bra nu, om ni inte har förstått det.
Nu tänkte jag dra mig (och mitt huvud som inte mår lika bra som resten av mig, baksidan av öl kanske?) till sängen, dra igång scrubs eller något liknande och hoppas att livet är lika underbart imorgon.
Kärlek till världen!


Jag saknar dig dumbulle.


So complicated

Jag funderar på om det är mina 4 timmars sömn som får mig att växla mellan dunderglädje ch tårar ungefär en gång var 5 minut. Det är inte helt okej iaf.

Och trots att det på sätt och vis verkar bättre hela grejen med dig så börjar jag grina varje gång du skriver något, friskt?

Äsch, nu ska jag packa det sista, se till att gladmasken håller och sen på fest med albin och gänget. Ha en bra kväll alla!



Jag avskyr när du inte är här

Allt blir kaos utan dig.




Inget att försvara

Den här dagen har varit bra och den kommer förmodligen bli bättre då Locia Sundqvist ska mysa och äta pepparkaksdeg ikväll. Mums.
Dock är jag less på min jävla hjärna just nu, låt mig vara glad är du snäll?

Locia Sundqvist på halloween iår :)


Do you see my problem if I never explain it

Tack till Ossy som ringde och höll borta min ilska i en stund. Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis vara gladare imorgon.
Och jag får helt enkelt hoppas på att du tar och hör av dig snart och har en anledning för ikväll. Jag hatar att vara ensam och jag hatar att du inte svarar då du har lovat att umgås.
Aja, sov gott alla. Puss.

Sur?

OJA

Would you like the company or are you sick of me

Livet leker idag faktiskt. Pedagogiskt ledarskapkursen är över och jag lyckades få mig ett VG, känner dock inte att jag är värd det riktigt men det är najs.
Vi såg Patrik 1,5 på lektionen medans läraren hade betygsprat, jag hade inte sett den filmen tidigare så det var roligt. Den var faktiskt bra :)

Just nu sitter jag och hoppas på att Cia är här så att jag har någon att äta lunch med. Aja, ska kika runt lite grann (även fast skolan är elak och har filtrerat datorerna.)
Puss!

Inga morötter? Jag svimmar, så lycklig blir jag!

Jag är trött
Jag har druckit öl
Jag saknar min karl som är dum och sover
(jag har varit tvungen att skriva om hur många gånger som helst för att få det rätt. Inte okej, sängen nästa.)

Iaf, sjukt bra dag/kväll/natt. Har hunnit med väldigt mycket olika ikväll igen. Men nu känner jag mig ruskit sliten så sängen kändes som en bra idé, en riktigt bra idé.
Eller vänta, kom på att jag inte har sett nyaste scrubs, det blir av!
Puss!

 

(Cicci, det är för dig jag försöker skärpa mig och inte bara skriva då jag är ledsen. Bara så du vet. Puss)


Lovely

Idag blir nog en bra dag tror jag. Igår var en awsome dag, först se världens bästa lillasyster vara lucia på nordanå. efter det umgås med Cia och gänget och dricka öl hos emanuel, sen vidare till sandra för att umgås med henne och christoffer och tillslut hit hem till ante för att sova. Bäst helt enkelt.

when I'm with you I leave reality


Kryp under täcket, hämta en dröm

Piteå med klassen idag, förhoppningsvis blir det lovely! :)
Känner mig rätt glad just nu iaf, fast jag är trött, det enda jag är lite grinig över är att mamma väckte mig ur världens roligaste dröm så nu minns jag inte så mycket och fick aldrig veta hur det gick.
haha men iaf, nu måste jag börja göra mig klar, puss!

You stupid fuck

Jag är så fruktansvärt jävla less på dig just nu. Jag orkar inte att du gnäller konstant för att vi ska ge dig uppmärksamhet. Inte fan bryr väl jag mig om allt ditt jävla gnäll. Jag bryr mig inte om dumma grejer som inte har något med något att göra. Har du inget vettigt att säga så snälla du, håll bara käften.
Jag orkar inte ens orka att jag bryr mig om allt ditt jävla tjafs just nu.

Jag behöver kärlek idag, inget jävla gnällhelvete om att du är så arg osv. Palla.

We’re losing ground with every passing day

Usch, vinter kryper verkligen in i min hjärna. Jag känner det i hela mig, det kryper överallt och lusten försvinner mer och mer för varje dag.
Ikväll önskar jag verkligen att jag hade varit hos ante istället för här, jag skulle nog ha föredragit världens bästa myskarl istället för mitt eget sällskap faktiskt.

Äsch, nu ska jag och mitt bittra humör gå och göra oss klara för sängen. Imorgon är en ny dag, som dessutom ska spenderas med min bebe (jag älskar dig!) under skoltid och med ante på kvällen, kan det bli bättre?

RSS 2.0