Jag rusar fort i hopp om frid

Sitter hos Robin nu och livet känns rätt mycket bättre. Dumskallen mindes inte ens vad han hade gjort igår men det ordnar sig nog. Vi ska snart se nån film och jag är nöjd och glad förutom det faktum att jag är så bakis att jag vill dö.
Vi funderar även på att skippa festandet ikväll, men man märker ju.

Jag skulle önska att tanken var klar

Min och Cias tjejkväll blev riktigt mysig, man behöver en kväll då man bara skämmer bort sig själv ibland och vem är bättre att göra det med än dig? Ingen. Vi var hos Bobban och lekte fram tills klockan 11 ungefär, sen blev det en snabbis förbi Emanuel innan krogen. På olles var det mycket trevligt folk och jag hade sjukt kul, att det sen slutade på ett helt annat sätt vill jag helst bara glömma. Tack till älskade Stina som lät mig sova där iaf!

Nu ska jag ta och ställa mig i duschen och försöka få bort litegrann av baksmällan. Efter en huvudvärkstablett hos Stina så mår huvudet rätt bra, men det känns i hela kroppen att jag hade roligt igår.

 


Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är

Äntligen fredag!
Ikväll så ska jag och Cia ha en riktig tjejkväll med hårfärgning, ansiktsmasker, vin och hela kittet. Efter att vi har gjort oss riktigt fina så ska vi dra ut på krogen och dela på en öl, jag ser som framemot ikväll.

Jag börjar bli lite rädd för Robin också, imorse då jag steg upp så pratade han i sömnen och sa något om att jag hade fått spö. Sen då han vaknar och jag frågar honom så visar det sig att i hans dröm så hade han klått upp mig rätt rejält, inte coolt där. Fast iofs så sa han ju igår att jag var en pirat, han drömmer nog ganska konstigt om mig verkar det som xD

Aja, nu är det dags för lite mat tror jag, sen ska jag leta fram något fint att ha på mig ikväll.
Puss på världen!

 


Gör nu inte mamma besviken

Kul att mamma alltid lyckas locka fram det som ligger långt inne och trycker. Efter ett megalångt samtal och en massa tårar så sitter jag här med ont i ögonen och en sprängande huvudvärk. Dock så bråkade vi faktiskt inget, det var rätt skönt att få prata av sig med min älskade mor ett tag.
Äsch, nu ska jag städa bort det sista, tvätta ansiktet och sen fara till Robin.


Jag har letat efter orden

Jag är sämst, kom hem för typ en timma sen för att städa, duscha äta och sen fara igen. Fram tills nu har jag bara suttit här och degat. Det känns så sjukt jobbigt att ta tag i städningen. Men jag antar att det behövs då ännu en av alla dessa gubbjävlar ska igenom mitt rum imorgon och just nu gäller det typ att leta efter ställen att sätta ner fötterna.
Aja, får väl tänka på att sen blir det tillbaka till min rätt så läskiga pojke (som skrämmer livet ur mig på nätterna) för att mysa film, Cia ska komma också så det kommer att bli great.
puuuss



Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll

Jag drar till träsket på just över en timme för en vilohelg. Det känns bra då jag faktiskt inte är sugen på att göra någonting alls just nu. Iaf så vill inte förkylningen ge med sig men det har varit skönt att få spendera ett par dag hos min dumbulle.
Aja, packa nu. Puss!


I know a thing that we can do

ingen skola för mig idag inte. Vaknade med dunderhuvudvärk, helt igentäppt näsa och så ont i halsen att det inte ens går att svälja typ. Dock så blev jag intvingad på stan av mina käre pojkvän, men det kändes rätt bra då han bjöd på mat och sen bussen hem.
Nu är pojkarna iväg och handlar för middagen, men jag fick stanna hemma då jag satt och sov då de for. Så nu passar jag på att leka lite med datorn som annars alltid är upptagen.
Ska kika runt litegrann nu, puss på världen!

Vad du än gör ta inga råd från mig

Jag vet att jag är riktigt tråkig just nu, men jag siktar in mig på att bli frisk. Så baby, nästa vecka då jag förhoppningsvis mår bättre så lovar jag att jag ska umgås med dig massor!



Nu ska jag iaf iväg till Robin och ligga där och dö ett tag. Awesomeness.

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Är väldigt otaggad på skola idag, helt vill jag ta min nässpray och mina halstabletter och gömma mig under täcket för resten av dagen. Men jag ska träffa min sötnäsa Simon idag så det är bara att ta sig i kragen och fara.
Nu måste jag dock stressa litegrann då jag inte ens har orkat klä mig än och jag börjar på 20 min, hehe.

The love runs deeper than my bones

Tack till syster för hjälpen med att fixa till litegranna här♥
 

No matter what, I’m by your side

Du är helt underbar, visst vet du det?




Min baby kom alltså med godis till mig för att jag är sjuk. Jag blev inte dåligt glad kan jag ju säga :)

 


Se mig

Ikväll blev inte min kväll ändå. Jag är trött och dyngförkyld, just nu är jag även ledsen och grinig. Helst vill jag gå och lägga mig. Menmen, pojkarna är och gör kladdkaka och sen ska det visst ses film. Jag kommer väl att bli gladare på en liten stund antar jag. Svårt att vara på dåligt humör då man är med så fruktansvärt skumt folk som de här två.
Nu ska jag kika runt lite på bloggar osv och försöka bli lite gladare tills de kommer tillbaka.
Puss på alla.

Gör din tolkning, häll mig full med svar

Helt okej kväll igår, lite för många missöden för min smak men allt som allt hade jag riktigt trevligt.
Idag har också varit riktigt bra, trots att jag har gått och blivit dunderförkyld. Robin har bjudit på pizza, pappa har bjudit på alla hjärtans dag fika och allt känns bara rätt lugnt.
Nu ska jag skura upp efter nattens äventyr här hemma och sen ta en dusch, efter det blir det att fara tillbaka till världens bästa.
Puss på livet.


När ska jag lära mig?

Ikväll har varit bra.
Jag kom till Emanuel för en nykter kväll med honom och CIa och sen kanske lite krog. Det hela var underbart, sen kom spritflaskan fram. Allt var fortfarande bra, Lollo var full och glad. Träffade sjukt mycket bra folk på krogen, både underbara vänner som alltifd finns där ich folk som jag inte träffat på länge. Tillslut gjorde spriten som den alltid gör och jag damp i botten. Just nu ligger jag hos emanuel och surar och så snart jag samlat kraft så ska jag fara till Robin, förhoppningsvis få en massa kärlek och bli lite lyckligare.

Imorgon blir förhoppningsvis ännu bättre, då sla jag iaf dricka öl, öl brukar var snällare mot mig än vad spriten är. När ska jag lära mig att tacka nej då spriten kommer fram?

Aja, nu ska jag samla värme och kraft sen ska jag dra till krogen och ge emanuel hans nycklar och sen fara till älskade robin. Det är inte klokt hur kär jag är i den dumbullen.
Egentligen leker livet, jag är lyckligare än på många år. Men spriten är inte snäll mot mig.
Usch och fy (Cicci, bli aldrig som jag) nu är det dags att ta på gladansiktet igen.
Puss på alla.

Förresten, Vickan det är dags för dig att komma till skellhell igen, jag saknar dig. Det är dags för fikor och promenader, du brukar alltid lyckas få mig att se det bra i allt. Det är dags för sommar och glädje igen.

Inte helt okej, alls.

JÄVLAR I HELVETET! Fan att jag alltid ska klanta mig.
Nu går jag och drar täcket över huvudet tills jag inte är lika jävla förbannad längre. Kul att jag just tog bort en mapp på typ 1000 filer av misstag?
GUDFÖRBANNAT.

Konsumera mej

Har spenderat ett par dagar hos Robin nu, det har varit sjukt skönt att bara göra ingenting med mina sötpojkar. Vi har sett på film, de har spelat, jag har läst och allting har bara känts bra.

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra dock. Antingen så åker jag till Finnträsk som det var planerat, vilar upp mig i ett par dagar och bara skämmer bort mig själv.
Eller så stannar jag här, umgås med Cia ikväll, bakar, färger hår och myser. Imorgon är det fest hos Robin som jag antar att får komma på om jag ber lite snällt sådär.
Jag vet verkligen inte vad jag vill, jag känner att lusten att leva är tillbaka igen, men jag har fortfarande inte orken. Kroppen säger nej och huvudet säger ja.
Aja, det är inte lätt när det är svårt.

Nu ska jag fortsätta att dega ett tag.
Puss

I can't remember a word that you were saying

Det blev ingen skola för mig idag, inte för att jag är sjuk, det är jag inte. Men jag hade ingen ork någonstans, att ens klä mig kändes sjukt jobbigt. Då kändes det bättre att stanna hemma och förhoppningsvis snart få tillbaka orken och lusten.
Ikväll ska jag försöka ta mig ut från huset en stund. Om det blir för att umgås med någon eller bara för att ta en prommis får vi väl se, men ut ska jag i alla fall.

Igår var jag på stigs och tog en fika med min mor, vilket var väldigt mysigt. VI umgås i närmare 3 timmar utan att bråka en enda gång, det kändes fruktansvärt bra.
På kvällen skulle jag egentligen ut och umgås med Cia och Bobban men kvällen gick utan att jag märkte det och sen var klockan väldigt mycket. Jag tycker inte om då tiden springer ifrån mig utan att jag känner av det. Inte coolt.

Aja, nu ska jag försöka ta tag i lite skolarbete (lycka till till mig själv, det lär behövas.)

Jag blundar i en frusen tyst minut

Jag känner att jag börjar ramla in i en viloperiod igen. Jag har egentligen ingen lust att göra något förutom att bara ligga hemma och slöa (eller vara hos Robin och slöa, det är ännu bättre). Lusten att träffa folk och hitta på roliga saker är i botten just nu, men jag vet att jag kommer att komma upp igen förr eller senare. Ge mig bara ett tag att samla kraft. Jag har levt för hårt rätt länge nu.
Så om jag är otaggad eller glömmer bort att ringa är det inte för att jag inte vill träffa dig, jag försöker helt enkelt stanna upp och bara vara just nu.


Jag drar nog till träsket i helgen, stänger av mobilen och slöar hos mina gamlingar ett par dar. Det känns helt underbart.




Du får mig sjukt glad!


There is only you and what you make the truth



Fick just ett av världens finaste mail på facebook, innehållet var inte särskilt speciellt men jag blev alldeles tårögd då jag läste det. Kärlek till världen.


Upp till kamp emot Cia, hon är en pottfisk!

Ibland tror jag att min kropp hatar mig.

Jag och cia är rätt nyss hemkomna från en trevlig kväll hos Emanuel och just nu ligger min babydarling i badet. Idag har varit en bra dag på alla sätt och vis. Jag har varit förbi Robin en stund och fått lite pussar och kärlek, jag hälsade på min morfar på sjukhuset och han verkade ganska pigg och glad. För er som inte vet så ligger han inne nu för att de märkte att han har härtflimmer och de ville ta en massa tester. Efter det så har Emanuel bjudit på ruskigt god mat, det var billigt godis på ica och jag får avsluta kvällen med min favvis. Bättre än såhär kan det nästan inte bli. 

Nu ska jag flytta min feta röv härifrån. Puss!

Ibland så känns allting bra.

Cia spolar upp ett bad och tänder ljus åt mig, nu ska jag ta en bra bok och bara njuta. Livet är rätt bra ♥

Min brudjävel är det bästa!


Xplodera mig


RSS 2.0