Som Janine säger; Jag landar alltid med fötterna först

Allt blev konstigt, blev ingen krog, både jag och sandra är för fulla. Allt är jättekonstigt och fel, men jag är nog lycklig ändå. Känns som att det inte spelar någon roll alls.
Kämpar för att vara positiv, och jag vet att allt kommer att bli underbart tillslut.


Tro rätt, tro fel - Är det du eller jag som avgör?

Älskar min sandra, livet är ändå rätt bra just nu. Sitter och dricker öl medans vi lyssnar på bra musik.

Lollo är den mest underbara personen jag känner <3 jag älskra dig! / Salla


Snart kommer idioten hem från jobbet, vi får väl se om kvällen blir konstig nu. Men som Sandra säger: Han ska inte få förstöra våran kväll, vi ska dricka rosa drinkar och älska varandra.

Jag är nog lycklig trots allt.


This house is a circus, berserk as fuck

Annas fest igår var väldigt mysig, hade roligt och var jätteglad hela tiden jag var där. Tack för det bäbis<3
På krogen hade jag också jättekul, träffade asmycket folk och allt var bara allmänt bra.
Sen var som hände efter krogen kan vi ju bara lämna någonstans.

Nu blire att börja göra sig klar för dag två. Förhoppningvis slutar det bättre den här gången, känner egentligen inte peppen men det brukar dyka upp efter ett tag.


But everything you find is the second best

Nu var det längesen jag skrev, men har som bara landat hemma för att sova. Började ju iaf som sagt skolan i måndags. Det känns som både och, det är roligt och jag verkar ha riktigt bra klasskompisar, men just nu är allting förvirrat och känns apsvårt. Jag hoppas då att allt ska klarna snart.
Nu vaknade dock min sovkompis så jag ska ta och vara lite social en stund. Pussar!

Be my thrill, my little white pill

Hinner inte med att stanna av känner jag, har knappt varit hemma sen jag landade i Skell. Men det är väl så det ska vara? I helgen blir det födelsedagsfester för hela slanten, ikväll är det för Kajsa, Stinas syster. Tror att det kommer att bli väldigt trevligt trots ett mindre bra humör. Men det ändras då jag väl är med trevligt folk och ett glas vin i handen.
Imorgon är det party för min älskade, älskade Salla. Blir hur bra som helst.
Söndag blir det sängläge och samlandes kraft för att orka med att börja skola på måndag, blir nog jätteroligt, men känner att jag har levt lite för hårt och gjort av med alla kraftresever. Det är bara att kämpa på, jag har i alla fall sjukt roligt!


Sthlm var bäst! Väldigt spårat, mycket skratt, shopping, roliga människor, bitchigheter, fall i trappor, mobil i toan, skratt åt fel saker, dans på hotellrummet mitt i natten, för lite sömn, god mat, massa dricka osv. Hade det underbart, dock var det skönt att komma hem tillslut det tar på krafterna att leka dygnet runt så pass länge.

Nej nu är det dags för mig att göra mig lite klar inför kvällen, pussar!



Anna, Stina och Kajsa - Från en annan fest i källaren :)


And I only need to get half an excuse and I'm away

Idag har jag träffat mysanna och pratat över en chailatte på waynes, helt lovely.

Ibland undrar jag om jag tycker om att göra illa mig själv eller om jag bara är korkad?

Nu på cirkus en timma så drar jag till Marica för att sova där en natt innan vi imorgon drar vidare till Stockholm, kunde som inte vara mer taggad. Behöver verkligen komma bort så det är huuuuur bra som helst. Det blir fyra dagar med shopping, fest, mys och bara allmänt ha det bra.
Hejdå Skell!


And the last thing they want is for the feeling to end

Idag har varit en bra dag, en väldigt bra dag. Har städat och packat lite, sen följde jag Cia, Niila och Emanuel på bio och såg Narnia. Den var faktiskt riktigt bra så det var fint. Då bion var slut så for jag, Cia och Emanuel hem till honom och myste en stund, jag tror att jag behövde en sånhär dag för att samla lite kraft.

Nu blire lite serier och sen sängen, för imorgon händer det massa annat mysigt.
Pussar på världen!


RSS 2.0