Gör om, gör rätt

Ibland vill jag bara pausa, gå tillbaka och se vad fan som hände.

Känner värmen från din hud

Jag är helt slut så på en liten stund ska jag gå och lägga mig i en timme så jag orkar jobba inatt. Det blev att stiga upp efter 4 timmars sömn för att åka med Robins pappa och Johan till deras farmor för att grilla och mysa, kändes lite konstigt att jag for trots att Robin blev tvingad att jobba så att han inte kunde följa med. Men det var väldigt mysigt trots allt, sjukt god blev maten också. Men efteråt blev jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna, så Anders tyckte att det var dags att skjutsa hem mig så att jag skulle få sova en stund :)

Känner dock att jag saknar min dumbulle, just nu jobbar vi så pass konstigt att vi inte hinner träffas alls. Vi är hemma samtidigt några få timmar varje dag och under den tiden sover alltid någon av oss. Jag har inte träffat min karl på riktigt på flera dagar, det är bajs.

Jag kan även säga att jag saknar den här brudjäveln till tusen. Vi måste träffas snart älskling!


Att nånting nånsin faller har jag ingen tid att tro

Inatt har kanske inte varit den bästa natten på jobbet, har varit tröttare än vanligt så allt har varit lite segare. Men det är väl bara att bita ihop och tänka på pengarna antar jag. Och nu är det då iaf bara nån timme kvar innan jag får fara hem och sova så det känns great.
Efter inatt så är det tre nätter till på raken och sen så har jag över en veckas ledighet, det känns inte helt fel faktiskt.

Äsch, dags för någon slags frukost tror jag. Snart drar morgonsysslorna igång så då är det bäst att vara redo.
Puss på världen

Och jag vet att jag haft tur som få

Igår var en helt underbar dag. Jag och Robin åkte iväg till Finnträsk där det blev bad (fast det blev jag, mamma & pappa som badade. Robin satt på bryggan och badade fötterna :P) det blev fika i massor, vi vandrade omkring i skogen, hälsade på mina gamlingar, satte upp farmor och farfars nya tv, dagen avslutades med surströmming och god efterätt innan vi tog bussen hem.
Sjukt mysigt var det i alla fall, jag var lycklig.

It’s just a mumbled sentence to a passing acquaintance

Jobbsovajobbsovaumgåslitejobbsovajobbsovaumgåsjobbjobbjobbjobb.

Där har ni anledningen till att jag inte skriver.



Känner mig lite bitter idag. Livet går inte riktigt dit jag vill just nu, men det ordnar sig!
Nu ska jag iväg på af och sen ska jag träffa en tjej för en fika, lite smånervöst faktiskt.

Spring!

Det finns just nu ingen ork i mig för att skriva. Jag jobbar konstant just nu, imorgon är ända dagen på hela veckan som jag har varit ledig. Just nu borde jag inte sitta här då jag måste fara hemifrån på 20min och är långt ifrån klar, men det struntar jag i. Eller okej nej, det gör jag ju faktiskt inte.

Ikväll ska det iaf drickas öl. Hur nu det ska gå?
Aja, ha en bra dag smågurkor.

RSS 2.0