But I can't take the pressure

Sitter på skolan igen, ikväll är första föreställningen och jag känner nervositeten komma krypande.
Jag och Cia tog oss en lång sovmorgon i morse och dök inte upp på skolan föränn halv 2. Det kändes riktigt härligt.
Just nu gör jag ingenting alls medans Cia lyssnar på sin monolog som hon har spelat in på mobilen, hon håller på att lära sig texten alltså. På lite över en timme så har Jonte föreställning som vi ska se och efter det ska jag gå i roll och repa inför kvällen.

Är helt sjukt trött idag, trots att jag sovit asbra hela veckan. Syster ligger hemma med feber, hoppas att det inte är något sånt som är påväg.
Tycker förresten synd om lillbrudan som har feber nu, hon ska ju till göteborg imorgon. Hoppas att hon hinner bli frisk så att hon kan fara:)
Nej nu ska jag göra lite annat, puss!

Look down from your tower on high

Återigen, ingen pepp.
Kom hit för mindre än en timme sen och håller på att längta ihjäl mig tills jag får fara hem. Ska lägga mig i sängen och drömma mig bort.
Eller hälsa på Thomas, kändes typ värt att fara dit, har inte varit där på aslänge.
Vi får väl se.
Helgen håller kanske på att ordna upp sig, smiter från lite saker och gör bara det som jag känner att jag verkligen vill och orkar.
Haha, orkar inte att det här blev ett helt värdelöst inlägg.
Puss på er!♥

Maybe the whole thing's wrong

Jag är så orolig för dig hjärtat. Vet inte hur jag ska säga det så att du förstår, vet inte varför jag inte säger det till dig. Men jag är riktigt orolig. Förlåt om jag inte visar det. Jag älskar dig.


Kvällen har spenderats med läsning och funderingar.
Fick ett riktigt intressant förslag (säger man så?) på skolan idag, hoppas att allt ordnar sig så att jag kan tacka ja. Bara inte du känner att jag sviker dig då.
Vet inte vad jag ska ta mig till med mig själv om jag ska vara ärlig. Ska lägga mig nu iaf.
Imorgon är ju en ny dag.



Gammal bild, men jag hade gärna haft sockret nu, hehe.

Dreaming is for fools

Sitter på skolan igen. Allting känns lite bättre idag tror jag. Då jag repade min monolog med Ylva så sa hon att den kändes ganska klar så jag blev lite lugnare.

Nu ska jag berätta om hegen som var, lite sent I know, men spela roll :D
Fredagen for jag och Cia hem till henne efter skolan och bakade chokladbollar och kladdkakemuffins. Dom tog vi med oss då vi lite senare for till Emanuel för att umgås med folk och spela spel. Riktigt trevlig kväll faktiskt.
Lördagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, hade tänkt ligga hemma och bara vila men Isa ringde och skulle på party så jag for dit för att träffa henne en stund då det var rätt nära mig. Skulle vara nykter men blev bjuden på alldeles för mycket sprit. Eftersom jag inte klarar sprit så slutade det hela med spya. Så gick det med min nyktra helg. Äsch, jag hade iaf trevligt.
Söndagen låg jag inne och läste hela dagen, förutom då jag tog en långpromenad med min kära mor. Välbehövlig vila kan jag ju säga.

Vet inte om jag har så mycket annat att säga. Vi ska snart springa på lunch, även fast jag inte har så stora förhoppningar på maten idag. Morotssymfoni med svarta bönor och lime, lät inte vidare gott faktiskt.
Aja, ska syssla med annat nu. Puss!

Don't stop me now I'm having such a good time

Äsch, livet flyter på.
Har umgåtts med Isa och Simon ikväll, det uppskattas, trots min trötthet.
SKa lägga mig och läsa nu tror jag.
Bjuder på en bild från skolan för någon vecka sen. Har ingenting med någonting att göra men så kan det gå.
Puss!


Omar Bay, I think I'm fallin' to pieces

Sitter på skolan nu, har monologvecka. Peppen där? NEJ.
Men det ordnar sig. Sitter just nu i kostym, peruk och mask. Känner mig lite löjlig men så kan det gå.
Pugh. Känner mig nere idag, vet inte riktigt varför men det går nog över ska vi se. Jag saknar Isa rätt mycket. Blir nog att ringa till henne sen tror jag.
Annars vet jag inte, har lust att fara hem men det blir inget av med det den här veckan. Monologveckan med stort M, veckan vi har väntat på (fasat över), usch jag orkar inte. Men sen är det över iaf.
Nej nu ska jag försöka tagga om.
Puss!

Cause you got growing up to do

Kan erkänna att det känns grymt bra med fredag idag.  Gårdagen var jättefin, umgicks med Stina för första gången på jag vet inte hur länge.  V i pratade massor och bakade chokladbollar, det gillas. Eller rättare sagt, hon gillas.

Ikväll ska jag umgås med lite folk, typ spela spel osv, kan nog bli mysigt. Jag och Cia ska baka innan som vi kan ta med oss. Haha har kommit fram till att som det är just nu så bakar jag (eller gör kladdkakesmet) ca två ggr i veckan xD

Ska nog dra mig mot omklädningsrummet nu, har för mig att min lärare sa något om att vi skulle vara ombytta.
Puss på alla, ha en underbar dag!

I watch the hours slow down

Och jag drömmer så konstigt nuförtiden.



Vet inte riktigt vad jag ska säga, längtar efter känslan som jag har på bilden. Receptet på den känslan är:
Öl
Goda vänner
Tomas Ledin


I will wait for you to just humble me home

Idag är jag less på allt.
Dagen var helt underbar först, bra väder, underbara klasskompisar osv. Men något gick fel här hemma, huvudvärk och massa annat gjorde att humöret gick i botten.
Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar upp någon annanstans.

Så kan det gå

Oj, jag glömde helt av bloggen för några dagar. Men det har inte hänt så mycket roligt så det gör nog inget.
Sitter på psykologin nu, jag och Anna skriver på våran inlämning om testtjosangrejen. Anna sprang just iväg för att fråga läraren om en sak och jag kan inte skriva mer innan vi vet så då tänkte jag passa på att blogga lite.

Livet känns både upp och ner just nu, ena sekunden är allt underbart men en sekund senare vill jag bara gråta. Känns inte helt great men det ordnar sig. Känns också lite tråkigt att utlandsresan inte är helt 100 säkert längre. Jag vill verkligen åka, så jag hoppas att det blir av.

Nu kom Anna, skriver mer sen. Puss!

I want a lover I don't have to love

Hej babes!
Sitter hos min älskade farmor nu, känns ruskigt fel att sitta vid internet då jag är i träsket, men så kan det gå.
Känns rätt bra att vara här, behöver nog vila tror jag. Slocknade i bilen påväg hit igår kan jag ju säga xD
Äsch, nu ska jag kolla runt litegrann sen ska jag gå ner och se ifall jag kan få med mig någon av gamlingarna på skipbo eller yatzi :D
Puss!

What a wonderful Mens

Sitter hos Jens nu, vi ska se på fim osv:)
På ett tag så kommer mina parents och hämtar upp mig för att fara till träket över helgen. Det ska tusan bli trevligt tror jag.
Ikväll ska vi äta surströmming med gamlingarna, jag längtar!
Nu kom mensen ut från toan så nu ska jag vara social.
Puss!

Silent and cliche, all the things we did and didn't say

Usch, ibland får jag för mig att jag saknar dig.
Då jag ser dig på en bild, någon säger ditt namn eller då jag ser dig på avstånd sådär.
Fast egentligen tror jag inte att det är dig jag saknar, det är nog mer... Känslan av dig.
Undrar hur allt hade sett ut nu om vi hade gjort annorlunda, kämpat hårdare?
Ofta är det så nära att jag bara ska gå fram och fråga om vi är vänner ens. Men det är mer än vad jag vågar, som vanligt.
Äsch, jag ville nog bara säga att jag saknar att kunna prata med dig.


We only run around

Skola igen, sitter i dans och teater och försöker skriva en psykologiuppgift. Vi gör något himla test (som jag och Anna inte har hunnit göra än, ett ska vi göra idag och det andra ska vi göra på fredag), vi ska även skriva en redovisning på det hela som ska vara på 3-5 A4sidor. Peppen. Vi har skrivit inledningen och lite till som vi kan skriva nu innan vi har gjort testet och det blir inte ens en sida. Jag känner att det verkligen går bra för oss eller något sånt.

Idag känns inte som någon höjdardag. Jag har ont i huvudet och mår illa, det jag ville göra då jag gick utanför dörren idag var att gråta. Men,men. Det ordnar sig antar jag.

Förresten så fyller ju en av mina favoritflickor år idag. Cecilia Sundqvist blir nämligen 15 just idag. Grattis till henne, även om hon var grinig imorse då vi uppvaktade. Men hon är ju min syster, jag måste älska henne ändå ;)
Puss på dig iaf lillskit, grattis!♥

Nu ska jag försöka skriva lite till tills nästa lektion börjar.
Ha en bra dag babys! Puss!

Jag vet ingenting och jag vill fan inte veta nått heller

Sitter i en datasal och försöker få tiden att gå.
Pratade med Ylva nyss så jag behöver inte ha föreställning i finnträsk ändå, höll på att börja grina då vi pratade om det, riktigt jobbigt. Känner mig typ tårögd nu med, bra att skolan får mig att må bra eller något sånt.

Lovet har typ varit det finaste på länge. Något har hänt varje dag, förutom igår då, men då var jag så trött att jag bara njöt. Jag har umgåtts med vänner, bakat i massor, festat osv. Jag har väl gjort det mesta som jag har velat göra.
I fredags så träffade jag Isa rätt sent och drog på nån random fest, men det funkade. Längesen jag var nykter på fest, kan inte säga att jag har saknat det. Kan också säga att jag inte har saknat att sitta på max.

Lördagen var bättre, var på en av mina älskade kågefester. Hände lite strunt som jag hade kunnat vara utan, det kom lite folk som i mina ögon inte hade något alls där att göra men. Annars var det lika fint som vanligt.

Idag ska jag bara plugga efter skolan, verkligheten har kommit ikapp mig och jag har insett hur långt efter jag verkligen ligger, i allt. Det kliar i hela kroppen så fort jag tänker på det, har även insett att jag får röda fläckar på halsen och på armarna då jag blir stressad. Inte så bra där kanske. Men,men. Blir jag bara klar med allt jag har tänkt göra ikväll så borde det inte vara lika jobbigt efteråt, då kanske jag tillochmed kan hinna umgås med någon av alla människor som jag har lovat i veckan.

Vet seriöst inte hur jag ska klara ett år till i skolan efter det här, vet inte hur jag ska klara teatern. Jag vill ju inte bli något inom teater och jag får bara en massa ångest.
Usch nej, nu ska jag göra annat. Nu blev det här ett klagoinlägg men då får det vara så, det är så jag käner.
Hoppas att allt funkar bra för er. Puss!

Meaning is sometimes hard to spot

Skola alldeles strax och jag känner verkligen inte för det. Det finns så mycket annat jag vill göra, ett helt annat sätt jag vill leva mitt liv på. Jag letar efter någonstans där jag känner mig hemma och jag vet mycket väl redan att det inte är skolan.
Usch, nu måste jag springa om jag inte vill komma försent till helvetet. Som att det spelar någon roll förresten, jag failar ju i allt ändå.

Just come see me again when it burns

"Just you
Just you"




Jag älskar dig baby, det vet du.
Även om det blir fel ibland så älskar jag dig bara mer för varje jävla dag.

And the world’s got me dizzy again

Har så mycket jag borde, nej jag måste, ta tag i, men jag orkar inte, eller så vill jag helt enkelt inte.
Egentligen orkar jag nog inte fara ut någonstans ikväll, men det blir av, orkar som inte ligga hemma heller. För då kommer ångesten över allt som måste göras.
Frågan är ju bara vad som händer ikväll?

På måndag börjar skolan igen och jag känner inte peppen. Har inte gjort matten och jag ligger efter med monologen. Usch, jag börjar få smått panik men jag orkar inte ta tag i det.

Funderar på att lägga mig ner under täcket och låtsas som att världen inte finns tills Isa hör av sig.
Förresten så har jag ju lite bilder från hennes tatueringstjosan, så här kommer en.



Äsch, nu blir det annat, hoppas att ni får en underbar fredag.
Puss!

And I still wish you would see

"So, I wanna get myself attached, to something bolted down.
So these winds of circumstance won't keep blowin' me arround.
From when I land, to when I leave:
Theres not enough time, to sleep and sing.
I keep running around and all I want is to lay motionless."


Kan inte säga det bättre än bright eyes.

You said thanks can I follow you

Sitter hos min älskade Isababy igen, igår då jag var här så klippte vi mitt hår och idag så färgar vi mitt och simons hår. Det är så mysigt här att det finns inte.

Jens, jag har inte tatuerat mig nu, även om planer på det finns. Jag följde med Isa då hon gjorde sin andra tatuering idag, den blev grymt snygg måste jag säga!
Äsch, nu ska jag vara social. Puss!

She had eyes bright enough to burn me

Hemma igen, men ingen vila.♥
Har varit hos isababababaBABYYYYYY sen jag kom till skell, nu väntar jag på simon som kommer över för att baka:D
Imorgon blir det att följa med isa för tatuering osv, skriver förmodligen imorgonlkväll.
Puss!!

I'll bless the day that I found you

Åh, vad jag önskar att den här känslan kan hålla för evigt. För just nu känns livet verkligen underbart och jag är så lycklig.
Blev inte mycket sömn inatt dock,var hyper så jag sprang omkring här hemma som en tok och bakade och maglade osv. Där vi halv 4 tiden for jag ut och träffade Johannes en stund. Jag blev underbart glad då han faktiskt ville komma ut och hålla mig sällskap vid den tiden på dygnet.
Jag somnade väl vid 5, halv 6 någon gång. Är inte ens trött nu, känner mig fortfarande hyper^^

Idag har jag ju som sagt varit på radion och lekt. Sände mellan 3 och 4, det gick faktiskt jättebra även fast jag var nervös som jag vet inte vad. Jag spelade låtar som gör mig lycklig och som har speciell betydelse för mig, det kan ju ha bidragit till mitt superbra humör.

På nån timme så drar jag till träsket för att leka med mina gamlingar och så, det ska bli trevligt faktiskt.
Nu ska jag gå och hålla min mamma sällskap, puss på alla!

When it was good to joke and have a laugh

Just ja! Haha grymt längesen men jag har ju inte orkat lägga upp finnträskbilderna. Nu har jag absolut ingenting att göra, har tillochmed manglat för att jag har så tråkigt så nu ska jag lägga upp några av dom.



   

 



 

 



   







 

  

If everything is lonely I can be my own best friend

Usch så sämst jag är.
Men jag har inte vidare mycket att skriva så jag kommer väl tillbaka samtidigt som min inspiration och ork.
Puss!

Förresten, imorgon blir det radio igen, peppen!

RSS 2.0