En vecka i njutningens tecken är på g

Nu är det bara några timmar kvar tills jag sitter i solen och njuter av värmen, förhoppningsvis med ett glas vin i handen. Jag kan som lova att jag är övertaggad!
Hade en underbar dag igår, Anna var här och snackade skit med mig stora delar av dagen, sen mötte jag upp min kära syster på stan för att handla lite grejer inför veckan. Då det var gjort så kom Jespser och lagade mat åt mig och sen myste vi bara hela kvällen, känns som att jag kommer att hinna sakna honom lite nu då jag är borta.

Men iaf, hejdååååååå Sverige!

Tvärsöver och jävligt, men glad ändå

Sitter som vanligt på skolan, vi har haft ett seminarium på morgonen som var ganska trevligt, men efter det så har jag och Emma inte lyckats göra ett skit. Fast vi har det iaf trevligt och pratar om allting och ingenting.

Känns som att jag har planerat mitt liv lite dåligt de närmaste dagarna, men det gör inget för det är så mycket roligt jag ska hinna med. Det är en del tråkigt också, som att städa och packa, men det känns ändå lite kul eftersom det är för en bra sak. Jag åker utomlands på freeeeeeeeeedag! Jag längtar så fruktansvärt mycket till att få åka till värmen!

Wow, nu ska jag kika då Emma ritar svanar, puss!

Då kan ingen någonsin hindra att

Jag blir så jävla förbannad, jag älskar dig mer än jorden men det här gör mig så fruktansvärt arg. Att du pratar illa om mig till min vän gör mig besviken, verkligen besviken.
Jag vill typ gråta och jag hatar att du har den här inverkan på mig.

Annars så är allt underbart, vi har varit till Luleå och tillbaka idag och nu sitter jag och dricker alkohol med finaste människorna. Jag lovar att jag älskar livet så sjukt mycket trots det du gör. Puss på människorna som faktiskt älskar mig utan all skit!


Tar inget förgivet.

Sitter med Emma på skolan och ska snart köra igång med hemtentaarbetet igen, vi har bestämt att vi ska bli färdiga innan dagen är slut, och det är inte särskilt mycket klar så jag tror nog att vi kan fixa det också. Vi hade professionella samtal nu på morgonen och det kändes hur givande som helst, vilket känns så himla bra. Älskar dom dagar jag är på skolan och känner att det vi gör verkligen ger mig något. Nej nu verkar det som att vi ska sätta igång, skriver väl mer sen, puss!

It's better to burn out than to fade away

Livet är fortfarande sådär bra att jag efter så lång tid nästan förväntar mig att vakna och inse att det inte är är på riktigt. Jag har mina vänner, mitt hem, en pojke att spendera kvällar med och minst en utlandsresa att se fram emot. Jag är nästan för glad för att tro att det är sant. Just nu minns jag inte ens senaste gången jag låg i min säng och grät.
Skolan går bra nu, jag spenderar den mesta tiden med att skriva hemtenta med gulligaste Emma, som jag tycker fruktansvärt mycket om. Att det är intressant gör ju inte saken sämre direkt heller:)
Kvällen har spenderats med god mat, finaste vännerna, ett par glas vin, städning och ommöblering hos Bull. Snart ska jag dock fara hem, imorgon blir en dag med skola, hemtenta med Emma och mys med Jesper, då vill jag inte vara för trött;)
Nej, jag ville mest bara visa att jag lever, och jag ska försöka börja om att skriva här ibland nu igen, även om det kanske inte är någon som läser längre. Pussar!


And I'm okay

Livet gör hela tiden vändningar mot det bättre och jag kommer allt oftare på mig själv med att le utan en uppenbar anledning. Jag känner hur sommaren som definitivt inte var min har bytts ut mot en höst som är minminmin.
Att se en viss människa på stan och kunna gå därifrån utan att hjärtat slår extra eller att jag känner mig ledsen var den ultimata vinsten och jag kände, nej, jag känner mig så fruktansvärt bra.
Att få veta att jag får bo kvar i lägenheten som nu börjar kännas som ett hem, en plats jag är trygg på, ger mig lite mer lugn i själen känns det som. Hur det nu än blir med andra saker så har jag i alla fall ett hem, mitt hem.

Helgen som var fyllde jag 20, och jag tror inte att lördagkvällen kunde ha varit bättre. Det var skratt, kramar, telefonsamtal, folk som sjöng, fina människor som kom med drinkar och någon att luta sig mot de gånger då det fanns tid att bara sitta.
Att jag sen berättade för en viss människa att jag kände något, och att få höra att han känner samma sak, gjorde kvällen ännu lite bättre.

Jag börjar känna mig starkare igen, jag börjar känna mig lycklig igen och jag vet nu att vad som än händer så kommer allting, tillslut, alltid att ordna sig.


RSS 2.0