And I don't know why, but I still try to smile

Ångesten då jag tar fram mobilen och ser smsen jag skickade igår och undrade vad jag egentligen tänkte är inte direkt liten idag.
Att gårkvällen slutade med att min bästastebästaste Cia tog hand om mig, fixade skjuts, praktiskt taget bar mig upp för trapporna ända fram till mig säng är en annan sak.
Jag vet att jag drack för mycket igår, men det visste jag även medan jag drack. Anledningen är att du var där. Och jag kunde inte riktigt klara av den här fejkade jävla trevligheten då jag egentligen dör inombords för att jag saknar dig, JAG SAKNAR DIG.
Det känns hemskt med tanke på vad du gjort mot mig, men skulle du komma tillbaka nu så skulle jag antagligen ta emot dig med öppna armar, och det spelar absolut ingen roll vad jag säger när jag känner för att verka stark.

Trots allt det här hade jag en sjuuuukt trevlig gårkväll, fram tills det blev hemgång för min del. Och ikväll kör vi ju igång igen, då Stina och jag ska spendera kvällen med att dricka vin för att fylla att hon fyllt 20 (jag missade ju hennes födelsedagsfest då jag var i gbg). Så det blir nog toppen.
Nu tror jag att jag ska lägga mig ner och dö en stund, eller gå ut på balkongen och ta en cigg. Aja, hoppas ni har en bra dag iaf, puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0